Betty Salam, comentarii incendiare despre pasiunea din mariajul ei: „Iubirea de la un țigan n-o găsești la nimeni!”

Betty Salam a dezvăluit lucruri uimitoare în cadrul ultimului podcast la care a fost invitată. Fiica marelui manelist Florin Salam crede că iubirea de țigan e unică și nu se mai găsește în nicio altă parte.

11 oct. 2023, 23:41
Betty Salam, comentarii incendiare despre pasiunea din mariajul ei: „Iubirea de la un țigan n-o găsești la nimeni!”

Betty Salam a fost recent invitată la un podcast în care a făcut dezvăluiri uimitoare. Cântăreața de 23 de ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cătălin Vișănescu, cu care este căsătorită de 5 ani. Aceștia au împreună un băiețel. Vorbind despre iubire și despre sentimentele puternice care o încearcă, Betty Salam a spus „Iubirea de la un țigan sau de la o țigancă, n-o să o ai în viața ta nicăieri, doar la o țigancă sau un țigan! Acolo să vezi iubire!”.

Artista spune cu patos că iubirea de țigan, respectiv de țigancă este neprețuită și neîntâlnită în alte părți. Tânăra cântăreață consideră că iubirea celor de etnie romă nu se poate compara cu iubirea pe care o oferă alți oameni de alte etnii. Betty Salam crede că romii au ceva aparte când iubesc și că iubesc „cu foc”, și că acest tip de iubire nu poate fi găsit la nimeni altcineva. Ea crede că „țiganii” – așa cum îi numește ea, oferă iubirea absolută.

Citește și: Dan Capatos, dezvăluiri tulburătoare despre motivul pentru care refuză să meargă la „America Express”: „Am făcut un AVC. Nu-mi mai simțeam jumătate de cap”

În continuare, frumoasa artistă a fost întrebată dacă își dorește încă un copil. Răspunsul lui Betty la această întrebare a venit clar și răspicat. Artista s-a destăinuit și a făcut o serie de confesiuni: „Da, aș mai vrea o fetiță, dar nu știu dacă este momentul acum pentru că știu că eu am o sarcină grea. Nu m-ar deranja să fiu însărcinată și să merg să cânt, sau să merg la studio, sau să merg la filmări, nu m-ar deranja. Se poartă acum! Nu e ceva urât, e ceva frumos, superb, dar la cum știu eu că am sarcina, o să întrerupă totul. Mi-e frică rău! Dar vreau o fetiță, așa, să semene cu mine!”. Se pare că frumoasa fiică a lui Florin Salam își dorește să aibă încă un copil, dar se teme de complicațiile care pot apărea în timpul sarcinii.

Citește și: 3 zodii care se leapădă de GHINION și încep să strălucească! Cum se schimbă soarta pentru acești nativi pe final de octombrie

Betty Salam a avut o sarcină grea cât timp l-a purtat în pântec pe Matthias, băiețelul ei. Cântăreața se teme că ar putea avea parte de aceeași soartă și în cazul unei noi sarcini, ba mai mult, aceasta ar pute să o oprească din muncă și i-ar afecta cariera. Betty a spus ferm că nu ar deranjza-o să meargă la filmări și în studiouri să înregistreze fiind însărcinată, dar artista se teme de cât de multe complicații ar putea să intervină.