Dan Capatos, dezvăluiri tulburătoare despre motivul pentru care refuză să meargă la „America Express”: „Am făcut un AVC. Nu-mi mai simțeam jumătate de cap”

Dan Capatos este unul dintre cei mai spumoși și carismatici moderatori TV din istoria televiziunii din România. Din acest motiv, nu este de mirare că publicul visează la o participare a acestuia la „America Express”. Din păcate, acest lucru nu va fi posibil, iar motivele sunt cu adevărat tulburătoare. Iată ce a dezvăluit celebrul prezentator TV.

11 oct. 2023, 22:10
Dan Capatos, dezvăluiri tulburătoare despre motivul pentru care refuză să meargă la „America Express”: „Am făcut un AVC. Nu-mi mai simțeam jumătate de cap”
Dan Capatos, dezvăluiri tulburătoare despre motivul pentru care refuză să meargă la „America Express”: „Am făcut un AVC. Nu-mi mai simțeam jumătate de cap”

Dan Capatos a dezvăluit, în cadrul emisiunii Xtra-Night-Show, că suferă de o afecțiune gravă care îl împiedică să călătorească prea des sau să participe la America Express. Acesta a fost victima unui atac vascular cerebral, în urmă cu doi ani, în timpul unei minivacanțe în Ancona, Italia, și ca rezultat, prezintă o predispoziție la dezvoltarea demenței și a bolii Alzheimer. Chiar celebrul om de televiziune a admis faptul că această problemă de sănătate îl oprește din foarte multe lucruri pe care și-ar dori să le facă, cum ar fi participarea la o emisiune de tipul „America Express”.

Citește și: Scandal monstru între vedetele Antenei. Mirela Vaida și Dan Capatos, în plin război? „Eu îmi risc viața și sunt luată la mișto”

„Îmi este frică…Spaimele mele vin de undeva din zona medicală. Mi-e frică cu AVC-ul meu. Am făcut un AVC în vacanță, în Italia. M-aș duce cu Silviu ca să fie circ, nu cu nevastă-mea, iar fi-miu, care e sportiv, e prea mic pentru așa ceva. Lumea nu știe că intru la bolnavi cronici! Am făcut atac ischemic tranzitoriu acum doi ani, când nu-mi mai simțeam jumătate de cap. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea. Și asta din cauza hipertensiunii arteriale de care sufăr de mai multă vreme. Doctorii mi-au spus ultima dată că sunt predispus în viitor la demență și Alzheimer’, a mai anunțat Dan Capatos, în emisiunea „Xtra Hight Show’.

Dan Capatos este cunoscut drept unul dintre cei mai de succes prezentatorii TV din România, remarcându-se în special pentru prezentarea emisiunii Xtra Night Show de pe Antena Stars. Cu toate acestea, viața sa personală a rămas în mare parte privată, întrucât a vorbit rar despre familia sa. Recent, Dan Capatos a ales să dezvăluie aspecte inedite despre relația pe care o are cu soția sa, cu care formează un cuplu de peste două decenii. Prezentatorul TV a subliniat că își găsește timp pentru a-și îngriji și răsfăța soția, făcându-i surprize.

„Ei îi plac lalelele, exact ca cele pe care le-am împărțit astăzi. Printre picături reușesc, este important să stai în momentele tale în familie. De fiecare dată a avut locul ei special, chiar dacă eram prins cu filmări, cu deplasări. Nu vorbim doar despre momentul de când fac televiziune, ci de când ne-am cunoscut. Ne știm totuși din 1999”, a declarat Dan Capatos, la Antena Stars.

Alte articole: Dan Capatos și-a cucerit soția pe vremea când aceasta era la un pas de a se căsători cu un alt bărbat: „A fost o relație tumultoasă de la început”