De ce s-a îngrăşat Betty Salam: „Pitici pe creier. Am vrut să-mi fac o intervenţie estetică şi era necesar să am mai multă grăsime. Acum am renunţat la idee”

Fiica lui Florin Salam este frumoasă, talentată şi o mămică tânără şi împlinită. Nu este, însă, la fel de împlinită şi atunci când vine vorba despre felul în care arată. Artista consideră că are nevoie de mai multe intervenţii estetice, dar până în prezent nu a reuşit să-şi facă niciuna.

16 ian. 2022, 00:34
De ce s-a îngrăşat Betty Salam: „Pitici pe creier. Am vrut să-mi fac o intervenţie estetică şi era necesar să am mai multă grăsime. Acum am renunţat la idee”

De ce s-a îngrăşat Betty Salam. Şi spunem că „nu a reuşit” pentru că era cât pe ce, însă pandemia i-a dat planurile peste cap. Tânăra voia să-şi facă mărire de fese cu grăsime proprie, însă a venit pandemia, iar medicul estetician care urma să-i facă intervenţia a anulat toate programările.

De ce s-a îngrăşat Betty Salam: „Nu ştiu ce mi-a venit că vreau fundul mai mare”

Pentru această intervenţie, tânăra artistă a fost nevoită să se îngraşe. Greu nu i-a fost, însă intervenţia nu a mai avut loc, iar ea a rămas cu kilogramele în plus.

Toată lumea de pe Instagram mă întreabă de ce m-am îngrăşat. M-am îngrăşat că am avut nişte pitici pe creier, doctorul a decalat programările din cauza pandemiei şi am renunţat şi eu la idee. M-am îngrăşat pentru că a fost nevoie să fac intervenţia asta. Acum am rămas cu kilogramele în plus şi nici măcar nu ştiu dacă să mă mai duc sau să nu mă mai duc la operaţie.

Am avut nişte pitici pe creier, niciodată noi femeile nu suntem mulţumite cum arătăm. Eu arătam foarte bine acum doi ani de zile, mergeam la sală de trei ori pe săptămână şi arătam exact aşa cum mi-am dorit întotdeauna. Atunci a fost cea mai bună perioadă a mea. Şi nu ştiu ce mi-a venit că vreau fundul mai mare„, a mărturisit Betty Salam în emisiunea XtraNightShow.

Citeste si Florin Salam și Delia Matache, duet spectaculos la o petrecere de fiţe. Ce piesă celebră au interpretat VIDEO

Câte kilograme are Betty Blue

Betty Blue a acumulat câteva kilograme în ultima perioadă, mai ales că nu s-a putut abține de la toate preparatele savuroase de pe masa de sărbători. Artista nu a ezitat să își dezvăluie kilogramele, chiar pe contul său de Instagram.

În general nu-mi place să spun câte kilograme am, dar ce să fac? Îmi asum, am spus că răspund la toate întrebările. Acum am 61 de kilograme, iar pentru mine mult rău! Și revin la subiect… Unii dintre voi știți de ce am luat în kilograme, însă nu îmi pare rău, că nah, învățam din greșeli, iar greșeala o voi face până într-un final”, a scris fiica lui Florin Salam pe Instagram.

De ce s-a îngrăşat Betty Salam

Ce intervenţii estetice ar în plan fiica lui Florin Salam

Artista a precizat că până în prezent nu şi-a făcut nicio intervenţie estetică, dar că ia în calcul să intervină la nivelul sânilor, care au avut de suferit după sarcină.

Până acum nu am nicio operaţie estetică, am câteva chestii făcute la faţă, dar care mă ajută pentru acnee. Am făcut o ridicare foarte foarte mică, la buze nu am acid hialuronic, am câteva fire. Îmi doresc foarte mult să-mi fac sânii, dar nu e un moft, e o necesitate. Am născut, eu sunt tânără, iar sânii mei nu arată aşa cum îmi doresc eu şi cum arătau înainte„, a conchis Betty Stoian.

Citeste si Florin Salam, cadouri de fițe pentru copiii săi. Odraslele manelistului au primit pantofi de sute de euro


loading...
Partenerii noștri