Betty Salam dezvăluie starea de sănătate a tatălui său. Ce se întâmplă acum cu Florin Salam: „Nu va lăsa nici chestia asta să-l doboare” VIDEO

Florin Salam, cunoscutul interpret de manele, a fost subiect de interes în ultima vreme în legătură cu starea sa de sănătate. Într-un interviu recent, fiica artistului, Betty Salam, a oferit detalii despre modul în care se simte tatăl ei după ce în vara acestui an a fost nevoit să se interneze într-un spital din străinătate.

29 nov. 2023, 10:38
Betty Salam dezvăluie starea de sănătate a tatălui său. Ce se întâmplă acum cu Florin Salam: „Nu va lăsa nici chestia asta să-l doboare” VIDEO
Betty Salam dezvăluie starea de sănătate a tatălui său. Ce se întâmplă acum cu Florin Salam: "Nu va lăsa nici chestia asta să-l doboare"

Betty Salam dezvăluie starea de sănătate a tatălui său. În timpul internării, Florin Salam a anulat mai multe concerte, iar fanii au fost curioși să afle cum se recuperează acum artistul. Potrivit lui Betty Salam, tatăl ei se simte „foarte bine și a fost întotdeauna bine”. Cu toate acestea, ea a recunoscut că există momente în care obosește, având în vedere agenda încărcată cu evenimente la care participă.

Citeşte şi: Mihaela Tatu rupe tăcerea despre relaţiile cu Gabriel Cotabiţă şi Adrian Daminescu. „Eram tot timpul împreună. Ne înţelegeam foarte bine” VIDEO

„Eu știu sigur că am un tată puternic”, a declarat Betty Salam, subliniind că singurul rival al lui Florin Salam, care ar putea să-l doboare, este chiar el însuși. Cu toate că oboseala poate să apară în urma muncii intense, Betty este încrezătoare că tatăl ei nu va lăsa nimic să-l doboare. „Tata este foarte bine și a fost întotdeauna bine. Un om care va munci și muncește extraordinar de mult, există posibilitatea să obosească la un moment dat. Asta nu înseamnă că îl va doborî ceva, nu. Singurul lui dușman care ar putea să îl doboare este el, dar nu va lăsa nici chestia asta să îl doboare. Eu știu sigur că am un tată puternic. Știu și simt asta, pentru că sunt a lui”, a spus Betty Salam pentru WOWbiz.

Citeşte şi: Ștefan Stan rupe tăcerea despre divorț. Care a fost motivul despărțirii: „Nimeni nu se desparte pentru că e fericit”

De asemenea, Betty Salam a abordat și zvonurile care circulau cu privire la o posibilă despărțire de soțul ei, Cătălin Vișănescu. Ea a negat cu fermitate aceste speculații și a subliniat că în orice cuplu există unele tensiuni, dar că ei reușesc să gestioneze aceste momente. „Dacă există relație perfectă, arătați-mi și vă spun eu că acolo nu există iubire. Într-o relație în care există iubire, mai sunt și certuri și cea mai frumoasă e dulcea împăcare. Cea mai dulce împăcare este. Noi comunicăm foarte mult, ne respectăm, suntem unul lângă celălalt, cred că asta e cel mai important”, a adăugat Betty Salam.