Betty Salam, dezvăluiri șocante despre mariajul cu Cătălin Vișănescu: „Vă spun eu că nu există iubire”. Ce se întâmplă cu relația lor

Betty Salam a vorbit deschis depre mariajul ei cu Cătălin Vișănescu și despre cât de complicat este să gestioneze creșterea fiului lor Matias.

15 dec. 2023, 09:30
Betty Salam, dezvăluiri șocante despre mariajul cu Cătălin Vișănescu: „Vă spun eu că nu există iubire”. Ce se întâmplă cu relația lor
Betty Salam, dezvăluiri șocante despre mariajul cu Cătălin Vișănescu: „Vă spun eu că nu există iubire”. Cât de greu este să facă față cu Matias

Betty Salam este una dintre artistele extrem de apreciate de public, care a reușit să-și construiască o carieră solidă în lumea artistică, aducându-și propriul aport pentru ceea ce înseamnă scena muzicală. Fiica celebrului Florin Salam, Betty nu doar că a moștenit talentul muzical, dar a reușit să-și câștige și propriul public prin expresivitatea și originalitatea sa.

Citește și: Simona Halep, anunţul momentului înainte audierii la TAS: „Probabil că va fi sfârşitul carierei mele”

Viața personală a artistei este la fel de strălucitoare, precum cariera sa. Betty Salam se bucură de o familie frumoasă, fiind căsătorită cu Cătălin Vișănescu, alături de care are un băiețel adorabil numit Matias. Recent, cuplul a acordat un interviu pentru WowBiz, dezvăluind detalii despre intimitate și echilibru în relația lor.

Într-o societate în care mulți părinți se confruntă cu dificultăți în a găsi timp pentru ei înșiși în contextul responsabilităților parentale, Betty și soțul ei par a face excepție. Se spune adesea că atunci când devii părinte, timpul petrecut în doi devine o raritate, iar această situație poate afecta relația de cuplu. Cu toate acestea, Betty Salam și Cătălin Vișănescu au subliniat în interviu că nu se confruntă cu această problemă, datorită comportamentului admirabil al micuțului Matias.

Este evident că artista și partenerul ei acordă o atenție deosebită echilibrului între viața de familie și carieră, reușind să-și mențină relația vie și să se bucure de momente speciale în doi. Astfel, Betty Salam demonstrează că poate să jongleze cu succes între cariera artistică și viața personală, oferind un exemplu pentru fanii săi și pentru toți cei care se străduiesc să găsească armonie în diversele aspecte ale vieții.

„Noi oricum ne vedem și suntem împreună încontinuu, pentru că atunci când merg la evenimente și la filmări și peste tot, sunt cu soțul meu. Că mai mergem la un film, avem timp, pentru că noi ne organizăm programul în așa fel încât să avem timp și pentru noi. Matias se poate plimba și cu noi, pentru că e destul de mare acum, e un copil foarte cuminte și ne distrează foarte mult.

Cătălin: El și înțelege acum. Dacă îi spunem că avem o treabă și este pentru oameni mari, înțelege și stă cu buni, adică nu ne facem griji.”, au declarat cei doi.

Betty Salam și Cătălin Vișănescu au declarat oficial: nu există probleme în cuplul lor.

Mulți au speculat că cei doi sunt pe punctul de a divorța, însă clar nu este vorba despre așa ceva și nici nu a fost vreodată.

„Betty: Nu s-a certat nimeni cu nimeni. Dacă există relație perfectă, arătați-mi și vă spun eu că acolo nu există iubire. Într-o relație în care există iubire, mai sunt și certuri și cea mai frumoasă e dulcea împăcare. Cea mai dulce împăcarea este. Noi comunicăm foarte mult, ne respectăm, suntem unul lângă celălalt, cred că asta e cel mai important.

Cătălin: Comunicarea e cheia, din punctul meu de vedere.”, au spus cei doi, pentru WOWbiz.

Citește și: Doina Teodoru a mărturisit tot! Cătălin Scărlătescu pleacă din România, după ce a renunțat la Chefi la Cuțite. ”Sunt foarte fericită. Nu trebuie să spăl eu vasele”