Topul artiştilor care au câştigat cei mai mulţi bani pe minut FOTO

Editorii unei platforme sociale au realizat un top al artiştilor cu cele mai mari onorarii pe minut. Beyonce ocupă prima poziţie în acest top.

RomaniaTV.net
11 nov. 2011, 14:55

Cântăreaţa americană Beyonce ocupă prima poziţie în topul artiştilor cu cele mai mari onorarii pe minut, potrivit unui top realizat de editorii platformei sociale saucytime.com, informează Mediafax.

Artista americană a fost plătită cu 2 milioane de dolari pentru a interpreta cinci piese în timpul unui concert privat, susţinut în seara de Revelion din 2010, pe insula St. Barts. Beyonce a primit astfel 113.080 de dolari pentru fiecare minut pe care l-a petrecut pe scenă.


Pe locul al doilea s-a clasat cântăreaţa americană Mariah Carey, care a primit 1 milion de dolari – 70.675 dolari pe minut  pentru un recital de patru piese pe care l-a susţinut în timpul unei petreceri similare, organizată pe aceeaşi insulă din Marea Caraibelor în 2009.

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue ocupă poziţia a treia, cu 52.530 de dolari pe minut. Ea a primit un onorariu de 3,1 milioane de dolari pentru un recital de o oră pe care l-a susţinut în timpul petrecerii de inaugurare a hotelului Atlantis din Dubai, în noiembrie 2008.

Pe locul al patrulea s-a clasat Jennifer Lopez, care a primit 39.800 de dolari pe un minut, de la miliardarul rus Andrei Meinichenko, pentru a cânta la petrecerea ocazionată de ziua de naştere a soţiei acestuia, în 2007.

Trupa britanică The Rolling Stones ocupă locul al cincilea în acest top, cu 38.588 de dolari pe minut. Muzicienii britanici au primit 3,5 milioane de dolari pentru un concert de o oră şi jumătate pe care l-au susţinut în 2002, la petrecerea care a marcat cea de-a 60-a aniversare a miliardarului texan David Bonderman.