Beyonce, complet dezbrăcată la 40 de ani: „Mi-am permis să mă simt liberă și aventuroasă” (FOTO)

Beyonce a decis să șocheze internetul și a postat pe Instagram o imagine care a atras 3,5 milioane de aprecieri în doar 18 ore.

01 iul. 2022, 14:27
Beyonce, complet dezbrăcată la 40 de ani: „Mi-am permis să mă simt liberă și aventuroasă” (FOTO)

Cântăreața din America își promovează noul album, „Renaissance”, într-un mod extrem de provocator. Pe coperta noului album, care va fi lansat pe 29 iulie, artista apare aproape dezbrăcată, călare pe holograma unui cal. Singurele elemente vestimentare sunt mai degrabă niște accesorii, un fel de lanțuri care-i acoperă doar nurii.

Este al șaptelea disc al lui Beyonce și primul album solo al cântăreței, după șase ani.

„Crearea acestui album mi-a permis să găsesc un loc în care să visez şi o evadare într-o perioadă terifiantă pentru lume. Mi-a permis să mă simt liberă şi aventuroasă într-un moment în care se întâmplau foarte puţine lucruri. Intenţia mea a fost de a crea un loc sigur, un loc unde critica nu are loc. Un loc în care să fii ferit de perfecţionism şi de supraanaliza. Un loc în care să ţipi, să simţi libertatea.

A fost o călătorie minunată de explorare. Sper că veţi găsi bucurie în această muzică. Sper că vă va inspira să vă mişcaţi şoldurile. Şi să vă simţiţi de asemenea unici, puternici (e) şi sexy aşa cum sunteţi”, a scris Beyonce pe Instagram.

 

Imaginea cu Beyonce dezbrăcată, virală pe internet

 

Ipostaza provocatoare a lui Beyonce i-a făcut pe unii internauți să facă o analogie cu pictura „Lady Godiva”, a englezului John Collier (1897), precum şi o referire la o fotografie a Biancăi Jagger în Studio 54, clubul de noapte emblematic din Manhattan din anii ’70 ai secolului trecut.

Momentan, single-ul „Break My Soul”, lansat în urmă cu o săptămână e singura melodie cunoscută noului album, care va avea în total 16.

Ultimele albume ale lui Beyonce sunt „The Gift”, din 2019, „Everything is Love”, din 2018, în colaborare cu Jay-Z și „Lemonade”, din 2016.

Beyonce, goală pe Instagram