Beyonce de România este DISPERATĂ. Fiica sa, Anais, este bolnavă

De când a devenit mămică, Beyonce de România s-a schimbat enorm. Fiindcă nu mai vrea să mai aibă nimic de-a face cu Nicolae Guţă, fosta iubită a manelistului vrea să obţină custodia micuţei şi să se preocupe în totalitate de micuţă. Cum fetele mereu sunt cochete, iar asta o deprind de mici, Mădălina Dumitru a fost tare curioasă să vadă cum arată fetiţa sa machiată. În urma postării rezultatului final pe pagina sa de Facebook, artista a aflat că micuţa sa suferă de o boală la nivelul ochilor.

RomaniaTV.net
19 mart. 2015, 14:52

Beyonce de România îşi iubeşte fiica enorm, face sacrificii pentru a-i oferi tot ce-şi doreşte şi o învaţă de mică să fie la fel de cochetă ca şi ea. Tocmai din aceste motive, Beyonce de România a neglijat un alt aspect important, sănătatea.

Beyonce de România este în STARE de ŞOC! PRIETENA sa cea mai BUNĂ a „VÂNDUT-O” pentru AMORUL cu un DUŞMAN

Din simpla curiozitate a faptului că a vrut să-şi vadă micuţa machiată, fosta iubită a lui Nicolae Guţă a aflat că e fapt fiica sa este bolnavă. Mădălina Dumitru i-a realizat micuţei Anais o fotografie, care apoi a fost editată în Photoshop. Mândră de rezultatul obţinut, proaspăta mămică a postat mai apoi pe contul ei de socializare fotografia cu micuţa sa machiată.

Deşi se aştepta ca prietenii virtuali să îi aprecieze gestul, Beyonce de România a fost devastată de mesajele primite din partea acestora, mesaje care i-au demonstrat că micuţa Anais suferă de o boală a ochilor.

„Madălina, vezi că cea mică are probleme cu vederea, cu ochiul stâng. Sper să mă înşel să nu poarte ochelari”, „Are probleme la ochi, săraca…”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Citeşte şi  Beyonce de România şi Narcisa NU-L vor IERTA NICIODATĂ pe Nicolae Guţă! El are o ALTĂ IUBITĂ! FOTO