Beyonce de România este în STARE de ŞOC! PRIETENA sa cea mai BUNĂ a „VÂNDUT-O” pentru AMORUL cu un DUŞMAN

Nimeni nu ar fi crezut că prietenia dintre Beyonce de România şi Denisa Despa se va termina într-un mod brusc şi de neiertat. Mai exact, cea mai bună prietenă a Mădălinei Dumitru, Denisa Despa i-a ascuns fostei iubite a lui Nicolae Guţă că ar avea o relaţie amoroasă cu cel mai mare duşman al său, Dani Prinţul Banatului.

RomaniaTV.net
10 mart. 2015, 14:42

În trecut, Beyonce de România a avut destule lucruri în comun şi cu Dani Prinţul Ardealului. Pentru că situaţia dintre ei a degenerat, artista l-a trecut pe manelist pe lista neagră de prieteni şi a decis să nu mai aibă niciodată vreo legătură cu acesta.

Din păcate, viaţa i-a oferit din nou ocazia de a intra în contact cu acesta, într-un mod nu tocmai plăcut. Mai exact, prietena cea mai bună a Mădălinei Dumitru, Denisa Despa a trădat-o chiar cu duşmanul ei de moarte, cu toate că Denisa Despa negase cu vehemenţă că ar avea vreo legătură cu Dani Prinţul Ardealului.

Oferite ca pont unei redacţii de monden, imaginile compromiţătoare, dar şi filmuleţul cu Denisa Despa şi Dani Prinţul Ardealului fac înconjurul lumii ţigăneşti şi al presei de monden, deoarece astfel manelistul a fost descoperit că are o amantă, iar prietena Mădălinei Dumitru că şi-a „vândut” prietenia pe o relaţie amoroasă.

Beyonce de România „MĂTURĂ PE JOS” cu Nicolae Guţă: „Tu te droghezi până cade nasul!”

Invitaţi toţi trei în platoul emisiunii WoWBiz, Beyonce de România, Denisa Despa şi Dani Prinţul Ardealului şi-au oferit replici care mai de care mai tăioase şi au încercat să pună capăt scandalului, însă, fără efect.

„Nu mai am ce să lămuresc cu tine, am ce am cu Denisa pentru că a fost prietena mea cea mai bună, am considerat-o sora mea. Eşti cel mai mare duşman al meu”, i-a spus Beyonce de România lui Dani Prinţul Ardealului.

„Eu nu înţeleg cum ai putut să te combini cu Dani, ştiind că eu am problemele pe care le am cu el. Cum ar fi ca acum să te cuplezi cu Guţă? De ce mi-ai ascuns că ai o relaţie cu el, doar ştii că nu îl suport. Denisa, mi-am dat seama că e ceva în neregulă fiindcă nu mai puteam să îţi mai caut în telefon”, a fost replica Mădălinei Dumitru pentru prietena sa cea mai bună.

„Eu nu am spus niciodată că am fost cu tine. Am zis doar că am băut o cafea şi că te-am dus acasă. Denisa a fost iubita mea, ne vedeam o dată pe săptămănă, pe lună. Eu nu aş divorţa niciodată de soţia mea. Aşa sunt bărbaţii, mai greşesc”, a spus Dani Printul Banatului.

Citeşte şi  Beyonce de România, apariţie ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE la „Un show păcătos”