Bezna în Bucureşti: patru cartiere au rămas fără curent electric. VEZI ce zone au fost afectate

După ce miercuri seară jumătate din Capitală a rămas fără electricitate, joi seară, zona Piaţa Alba Iulia şi cartierele Cotroceni, Colentina, Ferentari şi Titan au fost alimentate cu energie electrică.  Din nou, este vorba despre o avarie la sistemul de alimentare, care a fost remediată treptat, până la ora 23.30.

RomaniaTV.net
16 feb. 2012, 18:28
Bezna în Bucureşti: patru cartiere au rămas fără curent electric. VEZI ce zone au fost afectate

Alimentarea cu energie eletrică se estimează că a fost reluată în jurul orei 23.20, în zona CFR Progresul şi în jurul orei 22.30 în cartierul Cotroceni.

În zona Auchan Titan – Bulevardul 1 Decembrie 1918,  alimentarea cu energie eletrică a fost reluată în jurul orei  21.00, la fel şi în zona Pieţei Ferentari.
În sectorul 2 au fost afectate până la 21.30 strada Doamna Ghica şi respectiv până la 23.30 imobilele de pe strada Popa Soare.

O altă pană de curent s-a petrecut miecuri seară, când jumătate din Capitală a rămas fără curent. Consumul ridicat de electricitate  a cauzat căderea reţelei de energie electrică, miercuri seară, din patru cartiere bucureştene:  Obor, Titan, Pipera și Timpuri Noi.