Bezna minţii. Mai mulţi americani şi-au dat cu cremă de protecţie solară în ochi pentru a se uita la eclipsă fără ochelari

Publicat: Sâmbătă, 02 Septembrie 2017 13:33 // Actualizat: Sâmbătă, 02 Septembrie 2017 13:33 // Sursa: romaniatv.net

Americanii s-au putut bucura, pe 21 august, de o eclipsă totală de Soare, care a atras milioane de oameni dornici să vadă fenomenul. Nu toți dintre ei au avut însă ochelari cu protecție specială, așa că unii s-au gândit să folosească ... cremă de protecție solară.

Mai mulți oameni au ajuns la medic acuzând dureri acute în zona ochilor după ce s-au dat cu cremă de protecție solară pe globii oculari, crezând că astfel se vor putea uita la „marea eclipsă americană" în siguranță.

"Unul dintre colegii mei a afirmat că a avut pacienți care s-au prezentat la clinică, după ce și-au pus cremă de protecție solară pe globii oculari. Au acuzat dureri și au fost trimiși la un medic oftalmolog", a afirmat o asistentă medicală la Prestige Urgent Care. De altfel, ea i-a îndrumat pe toți cei care s-au uitat la eclipsă fără ochelari speciali de protecție să se ducă la un control.

Printre cei care au făcut acest gest se numără și... președintele Donald Trump. El a aruncat o privire către soare, fără să aibă ochelarii de protecție, iar internauții au reacționat imediat.

Numită "Marea Eclipsă Americană", eclipsa totală de Soare din 21 august a putut fi văzută de milioane de locuitori din SUA, de-a lungul unui coridor de 4.000 de kilometri lungime şi 113 kilometri lăţime, ce traversează 14 state americane.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cremă de protecţie solară eclipsă eclipsă de soare oftalmolog
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8398
RON
04 Jun
noapte 10 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H