Bia Khalifa a luat foc! Prima reacție după ce a fost anunțată că este așteptată în instanță: „Eu nu am avut contract la această firmă”

Numele Biei Khalifa a apărut pe portalul instanțelor de judecată, în calitate de pârât, alături de numele firmei de telefonie mobilă și internet, dar și televiziune. Aceasta ar avea o datorie de peste 10.000 de lei.

28 mart. 2023, 19:26
Bia Khalifa a luat foc! Prima reacție după ce a fost anunțată că este așteptată în instanță: „Eu nu am avut contract la această firmă”

Bia Khalifa pare să fie urmărită de ghinion și de probleme. După ce zile întregi a fost urmărită de scandalul uriaș generat de despărțirea dintre ea și Fulgy, blondina este din nou așteptată la tribunal. Aceasta ar fi fost dată în judecată de către o firmă de telefonie și internet pe motiv că nu și-ar fi plătit facturile în ultimul an. Bia Khalifa a avut primele reacții cu privire la acest subiect.

Citește și: Simona Trașcă este bântuită de fostul soț! Vedeta are vise cutremurătoare despre acesta „Vrea să mă ia după el”

Numele Biei Khalifa a apărut pe portalul instanțelor de judecată, în calitate de pârât, alături de numele firmei de telefonie mobilă și internet, dar și televiziune. Protrivit informațiilor, aceasta ar trebui să plătească mai multe facturi care s-ar fi acumulat pe parcursul unui an de zile, facturi pe care vedeta de pe OnlyFans nu le-ar fi plătit. Este vorba despre o firmă de telefonie mobilă care pune la dispoziție prețuri extrem de accesibile. Totuși, Bia Khalifa ar avea o datorie de peste 10.000 de lei.

Bia Khalifa neagă că ar fi vinovată

Reporterii publicației Spynews.ro au contactat-o pe blondină, care a negat total zvonurile vehiculate în presă. Bia Khalifa susține că ea nu ar fi încheiat vreodată vreun contract cu firma în cauză și că mereu, pe parcursul vieții ei, a fost înregistrată la o singură companie de telefonie mobilă, alta decât cea care a intentat procesul.

„După ce am văzut că mi-ați trimis articolul, am văzut că e vorba despre această firmă. Eu folosesc o altă companie de telefonie de ani de zile, sunt la zi cu toate plățile. V-am trimis și dovadă cum am sunat la firma care m-ar fi dat în judecată și am introdus CNP-ul pentru a vedea dacă am vreun contract pe numele meu, nu există nicio persoană înregistrată cu CNP-ul meu, probabil este o eroare. Altceva nu am ce să zic”, ne-a spus Bia Khalifa, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Aceasta a prezentat o înregistrare video în cate a demonstrat, introducând codul ei numeric personal pe site-ul firmei în cauză, că nu figurază în baza de clienți a companiei respective. De asemenea, aceasta ssține că dacă ar fi fost dată în judecată, ar fi trebuit să primească acasă o citație scris, pe care aceasta nu a primit-o. Bia Khalifa mai precizează că ar putea fi vorba despre o persoană cu același nume ca și al ei.

”Eu nu am avut contract la această firmă din viața mea. De când sunt în România eu folosesc o altă firmă de telefonie, nu aceasta. Cu siguranță e o confunzie de nume, căci dacă era vorba despre mine mă găseam cu CNP-ul, l-am introdus chiar de două ori, nu am primit nicio citație acasă”, a mai zis ea.

Citește și: Darren Cahill, dezvăluire uluitoare despre Simona Halep în plin scandal de dopaj. „Era cel mai mare duşman al ei!”