Bia Khalifa dă de pământ cu Fulgy după despărțire: „E un sărac lipit,nu mi-a dat un leu, ba chiar mi-a luat din geantă”

După ce jignirile la adresa fostei iubite au venit fără oprire din partea lui Fulgy, Bia Khalifa a decis să pună piciorul în prag.

17 mart. 2023, 08:41
Bia Khalifa dă de pământ cu Fulgy după despărțire: „E un sărac lipit,nu mi-a dat un leu, ba chiar mi-a luat din geantă”
Bia Khalifa spune lucrurilor pe nume!

Bia Khalifa îi răspunde cu aceeași monedă lui Fulgy. După ce fiul Clejanilor a jignit-o în fața jurnaliștilor spunând despre ea că este o „lepră, psihoză de om” și „un om de ultimă speță”, tânăra a decis să dezvăluie cine este cu adevărat fostul ei iubit.

După ce a aflat cum vorbește despre ea, Bia Khalifa a decis să spună lumii ce comportament are, de fapt, Fulgy, atât cu familia lui, dar și cu fostele iubite. Diva de pe OnlyFans afirmă că tânărul minte în toate postările pe care le face în mediul online.

Citește și: Fulgy, mai sincer ca oricând după despărțirea de Bia Khalifa. „Îmi pare rău că am cunoscut o asemenea speță de om. Eu am dat-o afară din casă și m-am despărțit de ea”

Bia Khalifa, mai sinceră ca niciodată

„Fulgy nu știe decât să jignească așa cum a făcut cu mine, cu fosta lui, cu părinții lui, dacă dați o căutare pe Google găsiți cum Fulgy și-a părinții în ultimul hal, chestie pe care eu n-am făcut-o. Omul știe doar să mintă, să jignească și da, într-adevăr ordinul de restricție s-a ridicat pentru că el mi-a scris de pe un cont fake și nu s-a pus în considerare.Noi ne-am judecat pe ordinul de restricție care are legătură doar cu mesajele de amenințare din seara aia. Oricum el m-a amenințat mereu și când eram împreună, de asta n-am mai vrut să fiu cu el”, 

a declarat Bia Khalifa pentru spynews.ro.

Mai mult, tânăra a precizat că Fulgy nu i-ar fi dat vreodată bani, deoarece el trăiește din banii părinților. Acesta i-ar fi luat și bani din geantă fostei iubite.

Citește și: Fulgy și-a refăcut viața. Cum arată tânăra cu care se sărută în plină stradă

„El spune așa de toate fostele lui, problema e la el, nu la mine. Se știe foarte bine cum și-a tratat toate femeile din viața lui, cum o tratează pe maică-sa, pe taică-so. El nu are nu are niciun venit, e un sărac lipit, el nu mi-a dat un leu, ba chiar mi-a luat din geantă fără acordul meu, pe lângă faptul că mi-a mai cerut. 

Eu am toate chestiile astea dovezi pe Whatsapp, dar le țin pentru procesul penal, nu pentru ordinul de restricție, că ăsta a fost un nimic, se bucură degeaba. La procesul penal se va vedea că legea e lege”, a adăugat Bia Khalifa.

În ciuda acestor afirmații, Fulgy pare să fie destul de liniștit. Imediat ce a scăpat de brățara de la picior, atunci când a ieșit din secția de poliție, el s-a urcat în mașina unei domnișoare pe care a și sărutat-o, iar mai apoi a plecaat cu ea.