Fulgy, mai sincer ca oricând după despărțirea de Bia Khalifa. „Îmi pare rău că am cunoscut o asemenea speță de om. Eu am dat-o afară din casă și m-am despărțit de ea”

Bia Khalifa și Fulgy continuă scandalul izbucnit după despărțire. Cei doi au ajuns la poliție, în urmă cu câteva zile, după ce vedeta a depus plângere pe numele fiului Clejanilor.

16 mart. 2023, 20:11
Fulgy, mai sincer ca oricând după despărțirea de Bia Khalifa. „Îmi pare rău că am cunoscut o asemenea speță de om. Eu am dat-o afară din casă și m-am despărțit de ea”
Fulgy dă de pământ cu Bia Khalifa

Fulgy a primit ordin de restricție și brățară la picior începând din 14 martie, iar după doar o zi oamenii legii au decis că acuzațiile de violență sunt nefondate. După ce a scăpat de brățara de monitorizare, Fulgy a făcut și o serie de declarații.

Fiul Clejanilor a mărturisit că regretă că a cunoscut-o pe Bia Khalifa și că a făcut pentru ea mai mult decât trebuia. A ținut-o în casa lui fără să-i ceară bani și el a plătit absolut tot în tot acest timp.

Citește și Fulgy și-a refăcut viața. Cum arată tânăra cu care se sărută în plină stradă

„Așa a hotărât judecătoria, nu eu. Eu nu am vrut să comentez că nu sunt avocat, nu sunt procuror, nu sunt judecător, respect instituțiile astea și sunt numai oameni diplomați. Mă regăsesc foarte mult cu oamenii ăia pentru că ei fac parte din aceeași cultură cum am copilărit eu. Până în clasa a 12-a eram numai la olimpiadă, doar locul I la pian, la muzică clasică, deci e frumos”, a spus el.

Întrebat dacă e adevărat că a sechestrat-o pe Bia Khalifa, Fulgy a răspuns: „Sincer, eu nu aș vrea să mai vorbesc despre asta. Domnii polițiști de la frontieră au spus foarte bine când au descris-o pe această vedetă și… ce putem să apreciem, că trebuie să vedem binele chiar și în rău. O imaginație foarte bogată, dar nu funcționează așa în realitate. Orice spunem, ce vrem sau orice înscenăm, orice sabotaj, orice chestie de genul ăsta, doar pentru niște cifre, mi se pare ieftin. Dacă ar fi să mai zic ceva despre relația asta a mea, nu pot să spun decât că îmi pare rău, am făcut o alegere greșită, și îmi pare rău că nu s-a putut cu frumosul. I-am spus să plece și a plecat la 3 dimineața și s-a ajuns aici, ăsta e caracterul ei”.

Fulgy a mai spus că, nu numai că regretă că a început o relație cu ea, ci că regretă că a cunoscut-o. „Îmi pare rău că am cunoscut o asemenea speță de om, din punctul meu de vedere am să vorbesc cum am auzit de la prietenii mei mai mari, la domnul Dan Diaconescu, la domnul Serghei Mizil, la domnul Dan Capatos. La foarte multă lume am auzit același cuvânt când au întâlnit genul ăsta de oameni. O lepră”.

Citește și Bia Khalifa, din nou la secția de poliție, după decizia instanței. Ce se întâmplă cu Fulgy: „Cine râde ultimul, râde mai bine”

„Nu vreau s-o mai văd niciodată. Eu o las în pace, nu de acum, de când face lucrurile astea. Eu am dat-o afară din casă și m-am despărțit de ea din momentul în care a venit de unde a venit”, a adăugat el.