Bia Khalifa îl face praf pe Fulgy. „I-am plătit amenzile, îmi lua banii din geantă pentru droguri”

Bia Khalifa a reacţionat dur după ce Fulgy, fostul ei iubit, a acuzat-o că ar fi plecat în timpul relaţiei lor în Spania, pentru a face sex pe bani. Vedeta OnlyFans a lansat acuzaţii grave la adresa fiului Clejanilor.

03 apr. 2023, 09:10
Bia Khalifa îl face praf pe Fulgy. „I-am plătit amenzile, îmi lua banii din geantă pentru droguri”
Bia Khalifa îl face praf pe Fulgy. "I-am plătit amenzile, îmi lua banii din geantă pentru droguri"

Bia Khalifa îl face praf pe Fulgy. Vedeta OnlyFans a reacţionat vehement după ce fiul Clejanilor a spus că a plecat în Spania, unde i se propusese o partidă de sex pentru 30.000 de dolari.

Citeşte şi: Bia Khalifa îl face praf pe Fulgy. Vedeta OnlyFans a scos la atac toate dovezile: „Pentru tot ce spun am dovezi, nu vorbesc în vânt”

„Am stat patru zile în Spania, am mers pentru că a fost ziua de naștere a lui tati, i-am făcut o surpriză pe 17 februarie. Am plecat acolo cu sora mea, am stat la familie, nu am stat la hotel, am stat toată ziua cu familia, sora mea și-a luat permisul, ne-am plimbat… N-am nicio treabă cu ce zice Fulgy, n-am nicio legătură. Am vorbit cu tata despre ce a spus Fulgy și tata e un om normal, nu cum e la Fulgy, unde cu toții au o mică problemă, ca să nu spun mai mult… Tata m-a sfătuit să nu bag în seamă chestiile astea, eu fiind non-stop cu el… Și, când am văzut articolul, ce a spus Fulgy despre mine, i-am explicat lui tati că nu merge așa în lumea asta mondenă și că, oarecum, oamenii așteaptă un răspuns de la mine, dacă nu, rămâne bătut în cuie ce s-a spus. Și nu am urmat sfatul lui tati, pentru că asta mi se pare o chestie ieșită din comun. El s-a apucat să inventeze, iar eu, în primul rând, sunt șocată. Adevărul? Adevărul e că eu am fost o persoană ok cu el, nu știu de ce a făcut asta? Din toate punctele de vedere!”, a spus Bia Khalifa pentru Cancan.

Citeşte şi: Fulgy, mai sincer ca oricând după despărțirea de Bia Khalifa. „Îmi pare rău că am cunoscut o asemenea speță de om. Eu am dat-o afară din casă și m-am despărțit de ea”

„Într-adevăr, am primit tips de la cineva, pe OnlyFans, 30.000 de dolari. Eram cu el la masă și mi-a venit notificarea. Dar nu are nicio legătură cu plecarea mea în Spania. Asta s-a întâmplat cu mult înainte”, a mai adăugat Bia Khalifa, care a dezvăluit că a făcut anumite sacrificii pentru Fulgy: „I-am plătit amenzile, îmi lua banii din geantă pentru droguri, era un drogat terminat… Omul nu e în stare să facă nimic”.