Bia Khalifa îl face praf pe Fulgy. Vedeta OnlyFans a scos la atac toate dovezile: „Pentru tot ce spun am dovezi, nu vorbesc în vânt”

După o relație care s-a terminat la fel de repede cum a început, Bia Khalifa și Fulgy continuă scandalul de după despărțire.

30 mart. 2023, 09:49

Bia Khalifa răbufnește din nou. Războiul dintre ea și Fulgy pare că nu s-a încheiat, iar vedeta OnlyFans e dispusă să dezvăluie toate dovezile care îl incriminează pe fiul Clejanilor.

Pentru că nu a mai suportat, Bia a decis să facă publice discuțiile cu Fulgy, atât din timpul relației, cât și după despărțire, pentru că s-a săturat să fie jignită de fostul iubit.

Tânăra are dovezi că i-a alimentat lui Fulgy contul cu 500 de lei, i-a cumpărat haine, i-a plătit mâncarea, și transportul.

„El zicea: eu cu Bia am stat numai așa, numai nu știu ce… Nu, îmi scria mesaje non-stop, mă suna non-stop, zice că are bani, dar îi plăteam și mâncare, și Uber-ul… Am mesaje cum îmi cere bani, cum îmi lăsa contul de fiecare dată, cum își cumpără haine fake, cum îmi poartă toate alea, cum nu mă lasă în pace. Pentru tot ce spun am dovezi, nu vorbesc în vânt”, a declarat Bia Khalifa, pentru cancan.ro.

Citește și: Scandalul dintre Bia Khalifa și Fulgy ia amploare. Blondina aruncă bomba: ”Faptele vor vorbi de la sine”

Aceasta mai spune că ea a fost cea care a decis să rupă relația, iar el a căutat-o mult timp pentru a se împăca cu ea.

„În principiu, eu l-am lăsat pe el, nu am reușit să scap de el… A spus niște lucruri în presă care l-au caracterizat ca pe un om care suferă de narcisism patologic, în asta se încadrează. Numai o persoană de genul ăsta poate să mintă așa.

Am și înregistrări cum menajera lui spune că, dacă nu eram eu, ieșea groasă într-una dintre situațiile în care a vrut să dea în mine. Bine, a dat în mine de câteva ori, dar spune în presă că mint! Am și amenda din Italia, pe care a luat-o acolo, pentru că și-a lăsat iarba pe noptieră”, mai spune Bia Khalifa.

Mai mult, Fulgy nu vrea să îi înapoieze hainele și nici să îi repare laptopul și telefonul pe care el le-ar fi spart. Bia crede că asta este metoda lui de a o șantaja.

„Hainele nu mi le dă din răutate, pentru că e gratis să-mi dea hainele mele înapoi, ba mi le poartă. Iar cu laptopul și cu telefonul îl înțeleg că nu are bani să mi le repare, chiar dacă mi le-a spart, dar cu hainele? Mi se pare că așa mă șantajează, mă ține legată de povestea asta, când eu am vrut doar să scap de el. Asta am vrut de la început, de când mi-am dat seama ce fel de om e, ce face…

Nu mă lăsa s-o văd pe sora mea. Am toate dovezile. În presă se scriu multe, însă eu nu am de gând să stau, să nu fac nimic. Am avut o înțelegere foarte mișto, care, dacă era respectată, nu se întâmpla nimic, adică ce se întâmplă acum, să nu-mi primesc lucrurile înapoi, să-mi repare bunurile sparte și să-l țină mai mult internat.

Să mi se despăgubească amenda pe care am primit-o din cauza lui Fulgy că și-a lăsat drogurile pe noptiera lui”, povestește Bia.

Citește și: Bia Khalifa dă de pământ cu Fulgy după despărțire: „E un sărac lipit,nu mi-a dat un leu, ba chiar mi-a luat din geantă”

Bia e hotărâtă să își facă dreptate și îl aduce în ecuație și pe Alex Velea.

„Adevărul se va afla, pentru că eu nu am de gând să stau așa. Mie nu-mi strică nimeni imaginea și nu-mi vorbește așa de familia mea. De mine ok, nu mă doare, sunt călită, am ani buni de certuri online. Sunt mulți care mă iubesc, dar și unii care mă urăsc. Eu sunt obișnuită, dar familia mea nu trebuie să suporte asemenea cuvinte adresate lor.

El mă descrie cu niște cuvinte care, de fapt, îl descriu pe el. Pentru că nu eu am stat la Obregia internată de mai multe ori. El a stat și, da, avea dreptate Alex Velea când a spus că trebuia să-l țină mai mult internat.

Eu am o familie normală și nu sunt obișnuită să văd ce am văzut la ei. Ce am văzut la el în familie m-a lăsat mască”, a încheiat aceasta.