Bia Khalifa l-a uitat pe Fulgy. Cărui bărbat îi spune acum „Regele meu”

Bia Khalifa l-a uitat pe Fulgy. Se pare că relația celor doi nu a rezistat foarte mult și chiar dacă s-au mai certat și împăcat, de această dată, ruptura lor este definitivă. Motivul nu a fost dezvăluit, doar au anunțat despărțirea.

01 mart. 2023, 09:33
Bia Khalifa l-a uitat pe Fulgy. Cărui bărbat îi spune acum „Regele meu”
Bia Khalifa l-a uitat pe Fulgy

Bia Khalifa l-a uitat pe Fulgy. În timp ce fiul Clejanilor pare destul de afectat de despărțirea, în vizorul acesteia a intrat Dani Mocanu. De data asta nu e vorba de vreo relație de iubire, ci de faptul că blonda s-a declarat fana numărul 1 al manelistului.

Citește și: Scandal monstru între Viorica şi „nora” Bia Khalifa! Fulgy a filmat tot, imagini halucinante VIDEO

Bia Khalifa l-a uitat pe Fulgy

Blonda a postat pe contul de socializare un moment din live-ul pe care Dani Mocanu l-a făcut pe TikTok și i-a făcut acestuia multe cadouri și au curs donațiile, tânăra fiind pe primul loc. Pentru ca toată lumea să știe ce reprezintă manelistul pentru ea, ea a spus că artistul este „Regele meu!”.

Cu puțin timp în urmă, Bia a încercat să explice de ce nu mai e într-o relație cu Fulgy, mărturisind că nu se încadrează în standardele sale. Pe de altă parte însă, ea a mărturisit că nu mai vrea să deschidă acest subiect, iar dacă el o va face va suporta consecințele.

Bine că am scăpat de săracul ăla! Sunt singură, regina s-a întors. Și, pentru cine se întreabă, eu l-am lăsat. Eu am pus prima story și a pus și el după. Dacă e cuminte și își vede de treaba lui, nu vă spun ce s-a întâmplat, rămâne privat tot, din respect pentru mine, că eu nu fac tam-tam, doar mă protejez în caz de ceva și răspund în caz că trebuie să corectez situații sau discuții legate de mine.

Dacă vrea să-l fac vedetă, că nu-l bagă nimeni în seamă, că are TikTok-ul și Instagram-ul plin doar de mine (și nu le șterge, doar le arhivează ca să nu piardă like-urile). Atât am de spus, nu are decât să își vadă de treabă și să o lăsăm moartă”, a declarat Bia Khalifa.