Scandal monstru între Viorica şi „nora” Bia Khalifa! Fulgy a filmat tot, imagini halucinante VIDEO

Bia Khalifa a reușit să intre „pe mâna” soacrei! Viorica de la Clejani este cunoscută pentru faptul că spune lucrurilor pe nume, iar blondina nu a scăpat de criticile dure ale cântăreței.

17 feb. 2023, 23:09
Scandal monstru între Viorica şi „nora” Bia Khalifa! Fulgy a filmat tot, imagini halucinante VIDEO

Bia Khalifa și Fulgy formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Încă de când și-au făcut publică relația, cei doi au intrat în vizorul publicului, care nu este dispus să rateze nicio picanterie din viața celor doi. Toată această atenție ațintită asupra lor vine de la faptul că internauții nu ar fi crezut că între cei doi are putea exista compatibilitate. Totuși cei doi se înțeleg de minune!

Citește și: Bia Khalifa aruncă bomba despre incidentul din aeroport: „A avut ăla boală pe mine!”. Cum au reacţionat oficialii de la Otopeni

Bia Khalifa se înțelege la fel de bine și cu mama lui Fulgy, Viorica de la Clejani, dar acest lucru nu o scutește de ochiul dur al soacrei. Viorica nu ratează niciun moment să o înțepe pe Bia, iar filmulețul postat de Fulgy demonstrează exact acest lucru.

Cu toate că presa a vuit de articole despre o eventuală despărțire între cei doi și acuzații de infidelitate, amorezii nu au ascultate gurile rele. Recent, pe rețelele de socializare au circulat un filmuleț în care blonda sexy este apostrofată de Viorica de la Clejani, chiar în fața fiului ei, Fulgy, care a surprins totul pe cameră. Totul ar fi pornit de la faptul că vedeta ar fi ajuns acasă extrem de târziu, iar bucatele pregătite de Viorica erau deja reci.

„De ce n-ai venit fă mai devreme, când erau astea calde”, i-a reproșat cântăreața de muzică de petrecere blondinei.

Bia Khalifa visează la bebeluși

Lăsând „gluma” la o parte, se pare că relația dintre cei doi evoluează foarte rapid. Bia Khalifa și Fulgy nu prea vor să piardă timpul, iar blonda a declarat recent, în cadrul unei emisiuni, că și-ar dori să fie o mamă tânără. Aceasta a dezvăluit că a discutat în repetate rânduri cu Fulgy despre acest subiect, iar el s-a dovedit a fi foarte încântat.

,,Știu unde se ajunge. Trece timpul, ne înțelegem bine și se ajunge unde se ajunge. Se face un pas și încă un pas, tot așa. Am discutat deja despre următorii pași. Eu nu vreau să fac copil la 45 de ani, să fiu bunică cu copil în brațe. Dacă e să facem copil, îl facem când suntem tineri. El vrea copil”, a declarat Bia Khalifa, potrivit antenastars.ro.

Citește și: Ce spune Bia Khalifa după ce iubitul ei Fulgy s-a sărutat cu altă domnișoară: „Fata aia s-a frustrat tare. Ea este o roată de rezervă fără bani!”