Bia Khalifa poate să își ia adio de la televiziune! Gafa uriașă pe care a făcut-o vedeta OnlyFans pe platourile de filmare

Bia Khalifa este cunoscută pentru faptul că spune ceea ce crede fără să aibă menajamente, însă gafa pe care a făcut-o recent la Kanal D s-ar putea să o afecteze pe termen lung. Producătorii emisiunii pentru care filma au fost cât se poate de dezamăgiți.

09 mart. 2023, 09:02
Bia Khalifa poate să își ia adio de la televiziune! Gafa uriașă pe care a făcut-o vedeta OnlyFans pe platourile de filmare

Bia Khalifa își ia la revedere de la Kanal D! Filmările pentru emisiunea „În oglindă” prezentată de Mihai Ghiță și difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, care aparține de postul turcesc, au fost oprite, iar modelul OnlyFans a fost trimisă acasă. Situația neplăcută s-a tras de la o gafă făcută Bia, din cauza stării de euforie. Greșeala făcută de modelul de OnlyFans a fost considerată de neiertat de producătorii emisiunii.

Citește și: Bia Khalifa l-a uitat pe Fulgy. Cărui bărbat îi spune acum „Regele meu”

Printre invitații lui Mihai Ghiță s-a numărat și Bia Khalifa, care ar fi trebuit să ofere un interviu în emisiunea „În oglindă”. Imediat cum a ajuns pe platoul de filmare de la Kanal D, producătorii emisiunii au realizat că aceasta s-a afla într-o stare euforică și, deși au fost nemulțumiți de modul în care s-a prezentat blondina, au decis să continue filmarea episodului. Lucrurile nu au mers deloc bine.

Bia Khalifa trimisă de urgență acasă

Filmările au început, iar onlyfanista a apuact doar să se prezinte și să îi mulțumească moderatorului pentru invitație, apoi a făcut o eroare uriașă, confundând posturile de televiziue. Un apropiat al Biei Khalifa a povestit, sub anonimat, pentru Cancan, că în momentul în care a început filmarea emisiunii, Mihai Ghiță și-a explicat plăcerea de a o avea invitată pe Bia Khalifa, iar aceasta a răspuns “Mă bucur să fiu la Antena 3”.

În mod evident, producătorii emisiunii au fost cât se poate de deranjați de starea de euforie și de gafa uriașă făcută de Bia Khalifa. Din acest motiv au hotărât să pună capăt filmărilor, pe motiv că acesta a fost un gest cât se poate de jignitor la adresa postului. Bia Khalifa a fost trimisă de urgență acasă, fără să fie reprogramate filmările.

Bia Khalifa nu suferă deloc după despărțire, după cum se poate observa din postările sale de pe rețelele sociale. Ea e cea care a decis să pună punct relației cu Fulgy și nu regretă deloc, ba chiar crede că a fost cea mai bună decizie.

Fulgy a fost primul care a anunțat că s-a despărțit de Bia Khalifa. Le-a spus fanelor că e din nou singur și deschis să aibă o nouă relație. „Ca să vă țin la curent cu realitatea, nu cu imaginea pe care  prezint eu pe aplicațiile Meta sau Tik Tok. Fosta mea relație de prietenie s-a încheiat… Single”, a scris Fulgy pe rețelele sociale.

Citește și: Bia Khalifa rupe tăcerea despre relația cu Fulgy: „Bine că am scăpat de săracul ăla! Sunt singură, regina s-a întors”