Bia Khalifa rupe tăcerea despre relația cu Fulgy: „Bine că am scăpat de săracul ăla! Sunt singură, regina s-a întors”

Bia Khalifa și Fulgy au avut o relație de scurtă durată. Și-au dat seama destul de repede că nu se potrivesc și că nu are rost să meargă mai departe.

26 feb. 2023, 22:28
Bia Khalifa rupe tăcerea despre relația cu Fulgy: „Bine că am scăpat de săracul ăla! Sunt singură, regina s-a întors”
Fulgy și Bia Khalifa, cel mai controversat cuplu din showbiz

Bia Khalifa nu suferă deloc după despărțire, după cum se poate observa din postările sale de pe rețelele sociale. Ea e cea care a decis să pună punct relației cu Fulgy și nu regretă deloc, ba chiar crede că a fost cea mai bună decizie.

Fulgy a fost primul care a anunțat că s-a despărțit de Bia Khalifa. Le-a spus fanelor că e din nou singur și deschis să aibă o nouă relație. „Ca să vă țin la curent cu realitatea, nu cu imaginea pe care  prezint eu pe aplicațiile Meta sau Tik Tok. Fosta mea relație de prietenie s-a încheiat… Single”, a scris Fulgy pe rețelele sociale.

Citește și Primăvara nu începe cu Fulgy pentru Bia Khalifa. Fiul Clejanilor a dat vestea pe rețelele de socializare

Lucrurile nu s-au terminat prea bine între cei doi, iar Bia Khalifa a mărturisit că nu mai vrea să aibă de-a face cu fiul Clejanilor vreodată.

„Bine că am scăpat de săracul ăla! Sunt singură, regina s-a întors. Și, pentru cine se întreabă, eu l-am lăsat. Eu am pus prima story și a pus și el după. Dacă e cuminte și își vede de treaba lui, nu vă spun ce s-a întâmplat, rămâne privat tot, din respect pentru mine, că eu nu fac tam-tam, doar mă protejez în caz de ceva și răspund în caz că trebuie să corectez situații sau discuții legate de mine. Dacă vrea să-l fac vedetă, că nu-l bagă nimeni în seamă, că are TikTok-ul și Instagram-ul plin doar de mine (și nu le șterge, doar le arhivează ca să nu piardă like-urile). Atât am de spus, nu are decât să își vadă de treabă și să o lăsăm moartă”, a declarat Bia Khalifa.

Cum a început povestea de dragoste dintre Bia Khalifa și Fulgy

Într-un interviu acordat pentru Antena Star, „Regina” OnlyFans-ului a dezvăluit că a început relația cu Fulgy într-un moment de plictiseală, asta după ce au vorbit pe internet și l-a judecat greșit.

„Cu Fulgy am mai avut niște interacțiuni online de-a lungul timpului. Am făcut greșeala pe care o face toată lumea, adică să judec, să zic că omul ăsta nu mi se pare…mi se pare ceva dubios la mijloc și nu vreau să mă văd cu el. Într-o seară, adică în seara în care ne-am cunoscut, de atunci am rămas la el, m-am și mutat la el. Mi-a propus și am acceptat. Mi-am dat seama că în viața mea nu o să mai judec un om după ce văd pe internet. Este un om extraordinar, e educat, e dulce, e ce trebuie”, a declarat Bia Khalifa.

Citește și Scandal monstru între Viorica şi „nora” Bia Khalifa! Fulgy a filmat tot, imagini halucinante VIDEO