Primăvara nu începe cu Fulgy pentru Bia Khalifa. Fiul Clejanilor a dat vestea pe rețelele de socializare

După ce a spus că o iubește pe Bia Khalifa și are gânduri serioase cu ea, Fulgy a anunțat că este din nou singur și disponibil.

22 feb. 2023, 20:45
Primăvara nu începe cu Fulgy pentru Bia Khalifa. Fiul Clejanilor a dat vestea pe rețelele de socializare
Fulgy a anunțat în mod oficial că este un bărbat singur

Fulgy este din nou un bărbat singur. Acesta a anunțat pe contul său de Instagram că ultima lui relație, cea cu Bia Khalifa, a ajuns la final.

„Ca să vă țin la curent cu realitatea, nu cu imaginea pe care  prezint eu pe aplicațiile Meta sau Tik Tok. Fosta mea relație de prietenie s-a încheiat… Single”, a scris Fulgy pe rețelele de socializare.

Citește și: Scandal monstru între Viorica şi „nora” Bia Khalifa! Fulgy a filmat tot, imagini halucinante VIDEO

Bia Khalifa, îndrăgostită până peste cap de Fulgy

După ce au anunțat că sunt într-o relație și că Bia s-a mutat acasă la Fulgy, tânăra a declarat că se gândește să le facă Clejanilor un moștenitor.

„Știu unde se ajunge. Trece timpul, ne înțelegem bine și se ajunge unde se ajunge. Se face un pas și încă un pas, tot așa.

Am discutat deja despre următorii pași. Eu nu vreau să fac copil la 45 de ani, să fiu bunică cu copil în brațe. Dacă e să facem copil, îl facem când suntem tineri. El vrea copil”, a declarat Bia Khalifa la Antena Stars.

Citește și: Ce spune Bia Khalifa după ce iubitul ei Fulgy s-a sărutat cu altă domnișoară: „Fata aia s-a frustrat tare. Ea este o roată de rezervă fără bani!”

Cu toate astea, povestea lor de iubire s-a terminat rapid.

Bia Khalifa spera ca Fulgy să aibă încredere în ea, chiar dacă este un bărbat gelos.

„Eu am încredere în Fulgy și el ar trebui să aibă în mine, pentru că este ceva la mijloc”, a mai spus ea.

Însă, a amintit că pentru ea cea mai importantă persoană este chiar ea, apoi familia și dragostea pe locul trei.

„Relația cu mine este cea mai importantă, eu mă iubesc și apoi vine familie pe primul loc. Pe al doilea loc vine dragostea. Tot ceea ce mi-am dorit, mi s-a îndeplinit. Nu am avut cine știe ce dorințe, au fost modeste, însă anul acesta este promițător”, a mai spus Bia Khalifa.