Bia Khalifa, sărut pasional cu un rapper celebru. Fanii au rămas fără cuvinte: „S-a creat vâlvă pe internet”

Bia Khalifa, sărut pasional cu un rapper celebru. După relația cu Fulgy şi Sişu, tânăra a trecut la alt nivel și a cucerit un celebru artist international. Este vorba despre 6ix9ine care, în acest weekend, a fost prezent la festivalul Beach Please de la malul mării.

01 mai 2023, 23:05
Bia Khalifa, sărut pasional cu un rapper celebru. Fanii au rămas fără cuvinte: „S-a creat vâlvă pe internet”
Bia Khalifa, sărut pasional cu un rapper celebru

Bia Khalifa, sărut pasional cu un rapper celebru. Artistul care a strâns la unul dintre clipurile sale în care cântă alături de Nicki Minaj peste 1 miliard de vizualizări pe Youtube a fost cucerit de vedeta Only Fans. După ce 6ix9ine şi blondina s-au încins, s-au sărutat cu mare patos, iar imaginile au fost publicate de amândoi pe Internet.

Citeşte şi: Bia Khalifa se mută în Spania. Blondina s-a împăcat cu tatăl ei: „Ne-am împăcat în perioada sărbătorilor de iarnă”

Bia Khalifa, sărut pasional cu un rapper celebru

6ix9ine a pus un story cu mine în care ne sărutăm. El a pus primul story, iar eu am dat repost. Oamenii mă întreabă cum am ajuns la el. Nu eu am ajuns la el, ci el a ajuns la mine. 

Este ca și cum aș întreba un pilot de avion cum a decolat sau cum a aterizat cu avionul. Avionul este făcut să zboare, nu? Așa sunt și eu, dacă eu sunt o legendă, așa mi-a fost scris.

Nu știu de ce se miră lumea când eu sunt cine sunt! Degeaba încearcă să mă saboteze lumea, că faptele vorbesc de la sine”, a spus Bia Khalifa.

Se pare că Bia Khalifa și 6ix9ine nu s-au cunoscut la festivalul de la Costinești,  cei doi țin legătura de mai multă vreme.

S-a creat vâlvă pe internet. Oamenilor nu le-a venit să creadă, au fost și puțini oameni care mi-au dat hate. Nu au existat reacții neutre. Persoanele care mi-au scris de rău probabil vor să-l vadă și să-l cunoască și probabil nu au avut bani nici de bilet să-l vadă la concerte. Degeaba spun haterii că s-a mai pupat cu alte fete.

Probabil s-a pupat, dar m-a postat doar pe mine. E treaba lui, eu am fost cu el singură. Nu știu de ce se miră săracii ăștia! Eu sunt Bia Khalifa, Nicki Minaj este Nicki Minaj.

M-a ales pentru că sunt Bia Khalifa, nu că semăn cu Nicki Minaj. A pus story cu mine pentru că sunt Bia Khalifa și sunt cine sunt. El a pus, eu nu i-am cerut asta!

Am avut parte de hate de când am apărut în spațiul public, dar nu-mi mai pasă acum. Și la iUmor am avut parte de hate, dar până la urmă este artă ceea ce eu am făcut. Cine a mai venit îmbrăcat în măști la emisiune?! Acela a fost cel mai bun număr de la iUmor. Plus că am fost mereu sinceră.

Lumea vorbește despre aroganțele pe care le fac uneori, dar când am fost la Sunt celebru scoate-mă de aici! am spus un citat de Petre Țuțea. De ce lumea se oftică?!

De ce nu s-a scris despre asta?! Acolo nu aveam telefoane, nu este ca și cum aș fi căutat pe Google. Eu știu filozofii importanți din România”, a mai spus Bia Khalifa, pentru Fanatik.ro.