Bia Khalifa vrea să devină soție și mamă anul acesta! Destinația în care vrea să facă nuntă cu iubitul ei

Bia Khalifa speră ca anul acesta să facă nuntă cu iubitul ei, și nu în oriunde, ci într-o destinație exotică. Fosta concurentă de la iUmor are planuri serioase cu el și chiar își dorește să aibă un copil cu ochii albaștri, așa cum îi are bărbatul cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

06 ian. 2023, 22:19
Bia Khalifa vrea să devină soție și mamă anul acesta! Destinația în care vrea să facă nuntă cu iubitul ei

Bia Khalifa, pe numele său real Bianca Niculai, a devenit cunoscută după relația pe care a avut-o cu Dani Mocanu, dar și după ce a participat la mai multe emisiuni de divertisment.

Blondina iubește din nou și spune că iubitul ei este îndrăgostit 100 % de ea.

„Mi-a furat de tot inima și a închis-o cu lacătul, a aruncat cheița pe pod în Paris. Am mers deja de multe ori în Paris, dar cu el ar fi diferit. Deci da, mi-ar plăcea să mai merg în Paris și de data asta cu el. Dar nu are cum să nu-mi facă surpriză. Nu se poate, este sigur 100%. Dacă mă cere, vedem. Eu spun că este bine să vină un bărbat să te ceară în căsătorie, dar când îngenunchează și îți pune inelul trebuie să alegi da sau nu. Nu mai este cale de mijloc. Atunci o să fie un moment important. Ce știu eu sigur 100% este că el este îndrăgostit de mine (…) Vă iau și bilete de avion că nu fac în România. În Fiji, Caraibe, probabil. Undeva unde este cald, unde să ne simțim bine”, a mărturisit Bia Khalifa, pentru Antena Stars.

Citiți și: Bia Khalifa vrea să se împace cu cel mai important bărbat din viața ei, după ce nu și-au vorbit timp de șase ani. „Toți merităm o a doua șansă”

Vedeta a spus că relația cu ea este cea mai importantă, iar anul acesta și-a propus să fie fericită.

”Relația cu mine este cea mai importantă, eu mă iubesc și apoi vine familie pe primul loc. Pe al doilea loc vine dragostea. Tot ceea ce mi-am dorit, mi s-a îndeplinit. Nu am avut cine știe ce dorințe, au fost modeste, însă anul acesta este promițător”, a mai spus Bia Khalifa.

Bia Khalifa a dezvăluit recent cine este iubitul ei

„Iubitul meu actual este Erps. Suntem împreună de mult timp. Suntem foarte fericiți. Locuim împreună, singuri. Amândoi suntem nebuni. Cred că nunta noastră o să o facem în Amsterdam, o să fie iarbă peste tot și efectiv o să fie toată lumea high. Nu știu cum să îmi imaginez nunta noastră. Dar, bineînțeles că mi-aș dori. Cine nu și-ar dori? Mi-aș dori să am și un copil cu ochi albaștri cum îi are și el. Chiar înainte să vin aici am exersat pentru copil. Eu am nevoie de dimineață de doza mea de fericire. Așa mă trezește el pe mine.”, a precizat Bia Khalifa, la „Detectorul de minciuni”.

Citiți și: Bia Khalifa, adevărul despre relația cu Sișu: „Este daddy-ul meu”