Bia Khalifa, adevărul despre relația cu Sișu: „Este daddy-ul meu”

Bia Khalifa a spus adevărul despre relația cu Sișu. Blondina a făcut la un moment dat niște declarații, în care a dat de înțeles că ar avea o relație amoroasă cu membrul trupei "La Familia".

07 dec. 2022, 09:43
Bia Khalifa, adevărul despre relația cu Sișu: „Este daddy-ul meu”
S-a tot zvonit că Bia Khalifa și Sișu ar avea o relație amoroasă

Bia Khalifa, adevărul despre relația cu Sișu. Vedeta a decis să rupă tăcerea și să spună ce înseamnă, de fapt, artistul pentru ea. A dezvăluit că ori de câte ori întâmpină probleme, are vreun necaz, rapper-ul este prima persoană pe care o contactează, având mare încredere în sfaturile acestuia.

Citește și: Bia Khalifa, eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” după ce a încălcat regulamentul: „Nu-mi pare rău, trebuia s-o scuipe cineva pe asta”

Bia Khalifa, adevărul despre relația cu Sișu

Blondina a spus că Șișu este primul om cu care vorbește dacă încasează mesaje răutăcioase pe rețelele de socializare, așa cum s-a întâmplat în trecutul nu foarte îndepărtat. Bia Khalifa îl consideră pe Șișu Tudor un „daddy”, apelativ cu dublu înțeles.

Fericirea pentru mine înseamnă să fiu împlinită și financiar, în dragoste și în relațiile mele cu persoanele cu care mă înțeleg eu bine. Cea mai ok persoană cu care vorbesc despre chestiile astea (n.r. despre hate) este Sișu Tudor. Îl sun pe Sișu ‘Sișu, uite ce am pățit!’ (…) Toți primim hate pentru un motiv sau altul. Sișu e, oarecum, daddy-ul meu. E daddy. Daddy înseamnă tati. Pentru mine e daddy. Înțelegeți ce vreți!”, a mărtursit Bia Khalifa, pentru Antena Stars.

Celebrul component al trupei „La Familia” a dezvăluit că între el şi Bia Khalifa nu a exsitat niciodată o relație amoroasă! „E sora noastră, vine pe la studio, n-am treabă cu ea. Știu că ea zice tot felul de chestii, dar nu! E ea nebună, face d-astea, agitații d-astea că a văzut că pune presa botu’ și face ea de nebună așa… Dar nu am eu treabă cu chestia asta, îți dai seama, nu! Are 20 de ani, e nebună, eu am 45 de ani. E sora noastră, vine la studio, e prietena noastră, îți dai seama, o cunoaștem, știm care e treaba cu ea”, declara Tudor Sișu pentru Cancan.