Bianca a murit la doar 23 de ani. Tânăra studentă la Medicină s-a stins subit în timp ce se pregătea să iasă în oraş

O tânără studentă la Medicină, în vârstă de 23 de ani, a murit subit în timp ce se pregătea să iasă în oraș. Apropiații spun că fata nu avea probleme de sănătate.

17 nov. 2022, 15:33
Bianca a murit la doar 23 de ani. Tânăra studentă la Medicină s-a stins subit în timp ce se pregătea să iasă în oraş

O studentă la Facultatea de Medicină „Carol Davila” din București a murit la doar 23 de ani. Bianca Şerban era acasă şi se pregătea să iasă în oraş. La un moment dat i s-a făcut rău. Familia a sunat de urgență la 112 dar, din păcate, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru ea, potrivit jurnalul-militar.ro.

Decesului Biancăi a șocat pe toți cei care au cunoscut-o, mai ales că nimeni nu ştia să sufere de vreo boală.

„Cu durere în suflet vă anunțăm că sora mea Bianca Ș. a decedat duminică seara. Cu toții o știm drept „studenta la medicină” o fată cu bun simț, premiantă și un copil model”, a transmis sora Biancăi.

Citeşte şi: Sfârșit tragic! Irinel Buneață, un cunoscut lăutar din Buzău, s-a stins din viață la 28 de ani, într-un accident cumplit. Gestul emoționant pentru familie făcut chiar înainte să moară

„Încă un înger printre îngerii, plecați mult prea devreme, cu vise, speranțe neîmplinite. Multă putere familiei”, „Drum lin spre cer, copil frumos și deștept, multă putere familiei să treacă peste acest moment”, au scris mai mulţi cunoscuţi.

Citește și Lumea sportului este în doliu. Un campion MMA a murit după ce a făcut toxiinfecție alimentară