Bianca Brad a mărturisit cât de grea este lupta cu cancerul, dar și care este cel mai mare regret al vieții ei: „Pur și simplu iubesc oamenii”

Actrița Bianca Brad este o luptătoare și a demonstrat acest lucru cu fiecare ocazie. Aceasta a reușit să câștige lupta cu cancerul și să se țină cu picioarele pe pământ chiar și după pierderea tragică a fiicei ei. Artista a mărturisit care este cel mai mare regret din viața ei.

01 mart. 2023, 19:09
Bianca Brad a mărturisit cât de grea este lupta cu cancerul, dar și care este cel mai mare regret al vieții ei: „Pur și simplu iubesc oamenii”

Bianca Brad a făcut o serie de dezvăluiri extrem de emoționante cu privire la modul în care a reacționat în momentul în care a aflat că este diagnosticată cu cancer. De asemenea, actrița a vorbit și despre pierderea fiicei ei. Toate aceste nenorociri i-au schimbat devinitiv viața și modul în care gestionează lurcurile de zi cu zi. Aceasta a explicat că seria de evenimente nefericite din viața ei au făcut-o să își urmeze pasiunea într-un mod extrem de diferit. De asemenea, aceasta a explicat că experiența cu boala nemiloasă și, în special, faptul că a reușit să o învingă, a motivat-o să ajute și să îndrume și alți oameni, tocmai pentru că știe perfect prin ce fel de emoții trec.

Citește și: Narcisa Suciu, la un pas de moarte. Clipele de coșmar prin care a trecut artista: „Am bătut palma cu moartea , dar i-am zis că mai am treabă”

„De mică am avut o înclinație de a observa oamenii, eu pur și simplu iubesc oamenii și am înclinația aceasta de a merge înspre ei, de a-i ajuta, îndruma. Am făcut asta întotdeauna, mai ales, după ce mi-am pierdut fiica și am înființat ONG-ul, practic, am făcut asta, doar că nu se numea consiliere și nu făcusem niciun curs.”, a dezvăluit Bianca Brad pentru Antena Stars.

Bianca Brad a mărturisit care e cel mai mare regret

Bianca Brad a povestit că a decis să urmeze cursuri de specializare pentru a putea să devină consilier acredita. Aceasta își dorește să poată ajuta alți oameni care trec prin probleme similare.

„Am făcut totul intuitiv și desigur am citit foarte mult, dar este vorba despre experiența de viață și foarte multe persoane mi-au cerut sfaturi de-a lungul timpului, cu pierderea copilului și cu boala, încât am fost sfătuită să fac așa ceva. Practic, ghidez, îndrumarea, dar acum sunt acreditată, recunoscută, adică ce fac are și o formă legală, oficială. Un consilier îndrumă, ajută pe cineva ori face ordine în viață. Desigur, ajută și anumite obiective în psihologie, mai ales, dacă sunt susținute de o experiență de viață și atunci poți să ajuți.”, a mai precizat actriță, tot pentru Antena Stars.

Reporterii Antena Stars au întrebat-o pe Bianca Brad care este cel mai mare regret, iar actrița a răspuns că și-ar fi dorit să urmeze facultatea de psihologie și să urmeze această cale mai devreme.

„Eu vreau să cred că am și una și alta, doar că nu am făcut facultatea de psihologie, pentru că atunci când am terminat liceul nu exista facultate de psihologie, dar este unul dintre regretele mele.”, a mai dezvăluit Bianca Brad.

Citește și: Soţia lui Ed Sheeran, diagnosticată cu o tumoră în timp ce era însărcinată cu al doilea copil. „Eram într-o spirală de frică, depresie și anxietate”