Bianca Drăgușanu a ajuns din nou la medicul estetician. „Mie îmi place să am gura mare, cu buze mari, cărnoase” GALERIE FOTO

Bianca Drăgușanu a trecut din nou pragul cabinetul medicului estetician, pentru o nouă intervenție, tot la nivelul feței, cum le-a avut și pe ultimele.

20 iul. 2022, 21:07

Bianca Drăgușanu a ajuns din nou la medicul estetician. Vedeta i-a obişnuit pe fanii ei virtuali să le împărtășească tot ceea ce face, astfel că ultima vizită la clinica estetică a fost subiectul zilei. Diva a mers în cabinetul medicului ei estetician, pentru a-și mai face câteva retușuri la nivelul feței. Nu doar că și-a reinjectat buzele din nou, ci a ales să își mai injecteze și puțin botox în frunte, asta pentru a nu avea riduri.

Suma pentru care Bianca Drăguşanu ar participa la un reality-show: „Mă mai gândesc dacă merg”

„Ca să fie treaba exact cum mi-am propus eu, am mers iar la medicul estetician. Doamna doctor mi-a promis că imi face buzele și baby botox că nu vreau să stau încruntată în perioada următoare. Să începem botoxul și completarea buzelor. Mă ajută și filtrul, dar în afară de filtru, mie îmi place să am gura mare, cu buze mari, cărnoase, voluminoase, tot. Sunt un pacient mulțumit, dar parțial demachiat”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Așa mamă, așa fiică. Bianca Drăgușanu, model pentru fiica ei. Sofia a dezvăluit ce vrea să devină când va fi mare

Vedeta nu s-a oprit aici, ci a mai adăugat botox la nivelul feței pentru a estompa ridurile, dar pentru a preveni apariția lor. În plus, s-a programat deja pentru o nouă intervenție, la nivelul ochilor, pe care a mai făcut-o în trecut, fiind vorba despre „Cat Eyes”. „Mai vin din nou, vin din nou până în Septembrie pentru un cat eyes. Ne vedem în două săptămâni ca să facem o nouă procedură”, a mai adăugat Bianca Drăgușanu.