Bianca Drăgușanu a ajuns pe mâna medicilor! S-a ales cu fața umflată din cauza unei alergii

Bianca Drăgușanu a ajuns pe patul de spital, la perfuzii, după ce a făcut o alergie severă care i-a umflat toată fața.

28 dec. 2022, 22:30
Bianca Drăgușanu a ajuns pe mâna medicilor! S-a ales cu fața umflată din cauza unei alergii
Bianca Drăgușanu a ajuns la perfuzii

Bianca Drăgușanu a avut nevoie de îngrijirea medicilor. Vedeta a suferit o alergie severă din cauza consumului excesiv de mâncăruri tradiționale cu ocazia sărbătorilor.

„Bianca nu s-a simțit prea bine, așa că a avut nevoie să o vadă un medic. A mers la prietena ei la clinică, la Elisabeta Vlădescu. Și-a făcut niște analize de sânge, i s-au administrat și perfuzii pentru calmare.

A mâncat și ea bucate tradiționale, ca tot românul și a pățit ce a pățit. I se umflaseră ochii și toată fața îi era umflată”, potrivit surselor citate de click.ro.

Citește și: Lorena și George Buhnici petrec sărbătorile de iarnă într-o destinație de lux

Bianca Drăgușanu suferă de diabet

De mai bine de 10 ani, vedeta este diagnosticată cu diabet, boală fără nici un remediu. Tot ce poate face este să ia tratament și insulină.

„De foarte multe ori când am avut crize a trebuit să fac insulină. Încă nu sunt dependentă, dar mai am numai un pas. Dacă nu am grijă de mine, medicii m-au avertizat că boala se poate agrava foarte repede. Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic și sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste.

Citește și: Ce dietă ţine Vica Blochina înainte să plece la Survivor România 2023: „Nu mai ai pofte de niciun fel”

În urma unor analize am descoperit că sunt bolnavă. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez și trebuie să țin regim alimentar strict. Eu sunt bine, orice ar fi. Sunt foarte bine eu, dar mănânc fără zahăr pentru că nu am voie zahăr. Și dacă mănânc zahăr mi se face rău”, a declarat Bianca Drăgușanu în urma cu ceva timp.