Ce dietă ţine Vica Blochina înainte să plece la Survivor România 2023: „Nu mai ai pofte de niciun fel”

Ce dietă ţine Vica Blochina înainte să plece la Survivor România 2023. Vedeta, în vârstă de 47 de ani, a acceptat una dintre cele mai mari provocări din viaţa ei, aceea de a concura la unul dintre cele urmărite show-uri sportive.

28 dec. 2022, 16:41
Ce dietă ţine Vica Blochina înainte să plece la Survivor România 2023: „Nu mai ai pofte de niciun fel”

Ce dietă ţine Vica Blochina înainte să plece la Survivor România 2023. Blondina a fost dintotdeauna o femeie curajoasă și asumată, care nu s-a ferit de provocări, așa că atunci când i s-a propus să participe la Survivor 2023, vedeta a acceptat.

Vica face parte dintre cei 12 participanți care s-au încumetat să înfrunte pericolele și condițiile grele din jungla dominicană. Ea va concura alături de alte celebrități precum Carmen Grebenișan, Maria Constantin sau Jorge.

Nu va fi deloc ușor, iar Vica Blochina a confirmat deja acest lucru. Vedeta și-a pus în gând să slăbească cel puțin 10 kilograme, înainte de a merge în aventura vieții ei.

Am făcut toate lucrurile bune din viața mea în mod inconștient. După ce am semnat, am văzut câteva episoade si am zis că nu mai vreau să merg. Mă duc să slăbesc 10 – 12 kile”, a spus Vica Blochina.

Citeşte şi: Vica Blochina, apel disperat pentru urmăritorii săi. Fosta balerină susține că a fost furată. Ce recompensă oferă

Ce dietă ţine Vica Blochina

Vedeta mănâncă prima masă la 13:00 și ultim masă la ora 18:00, iar apoi ține post negru până a doua zi. Vica Blochina a eliminat zahărul din dietă, ceea ce a ajuta-o să-și țină foamea în frâu. Singura ei plăcere vinovată a rămas alcoolul.

Mi-a verificat nivelul de insulină și am descoperit că este rezistent la insulină corpul meu. Mi-a făcut un regim care am văzut că acum este la modă în toată lumea. Mi-a făcut un regim ketogenic, cu intermitent fasting (post intermitent). Adică am vreo 20 de ore între mese. Prima mea masă este la ora 13:00 și ultima la ora 18:00. (…)

Eu tot beau alcool. Dar dacă elimini zahărul și tot ce înseamnă carbohidrați, nu mai ai pofte de niciun fel. Nu ciugulești deloc. În momentul în care ai pus jumătate de alună în gură sau un cruton, ceva cât de mic, insulina se duce în sus, iar în momentul ăla corpul nu te lasă să slăbești‘, a declarat Vica Blochina.