Lorena și George Buhnici petrec sărbătorile de iarnă într-o destinație de lux

George Buhnici petrece sărbătorile de iarnă alături de soția și fiica lui în Veneția, Italia, spunând „adio” României.

28 dec. 2022, 18:04
Lorena și George Buhnici petrec sărbătorile de iarnă într-o destinație de lux
Lorena și George Buhnici nu petrec sărbătorile de iarnă în România

George Buhnici are un succes categoric în domeniul în care activează și de aceea își permite să-și satisfacă orice poftă. El și soția lui, Lorena, nu și-au dorit să petreacă sărbătorile de iarnă în țară, așa că au plecat într-o destinație de lux.

Cei doi au plecat în Veneția, Italia și au împărtășit acest lucru cu fanii lor. Soția jurnalistului a postat pe contul ei de Instagram imagini cu peisajele frumoase de aici, internauții fiind surprinți de locul în care cuplul a ales să petreacă sărbătorile.

Lorena și George Buhnici se răsfață din plin atunci când călătoresc, iar locațiile alese sunt fascinante. Aceștia nu au uuitat-o nici pe fetița lor pe care au luat-o cu ei pentru a se bucura de călătorie.

Citește și: Răzvan Simion și iubita sa, Daliana, escapadă în țările calde. Unde au petrecut cei doi Crăciunul

Citește și: Lovitură dură pentru Cristina Cioran! Ce interdicţie a primit de la Alex Dobrescu

Câți bani câștigă George Buhnici

George Buhnici a devenit celebru pentru videoclipurile postate pe YouTube. Acest lucru i-a adus pe lângă faimă și venituri foarte mari. Potrivit informațiilor din mediul online, jurnalistul a câștigat  în lunile mai și iunie 2022 aproximativ 3.000 de euro numai din YouTube. Valoarea netă de profit este între 92.700 și 556.000 de euro. Câștigurile sale din aceeași perioadă ar fi trecut de 7.000 de euro, potrivit cancan.ro.