Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față! Este sau nu însărcinată cu Gabi Bădălău: „Hai să fim mai bune, hai că suntem femei”

Bianca Drăgușanu și-a panicat fanii! Vedeta a fost surprinsă în ipostaze care lăsau de înțeles că ar putea să fie insărcinată. Să fie oare adevărat?

11 mai 2023, 23:36
Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față! Este sau nu însărcinată cu Gabi Bădălău: „Hai să fim mai bune, hai că suntem femei”

Bianca Dărgușanu a ajuns la vârsta de 41 de ani și trăiește o frumoasă poveste de dragoste Gabi Bădălău. Recent s-a speculat că frumoasa prezentatoare TV ar fi rămas însărcinată. Celebrul cuplu a fost văzut, în repetate rânduri, în diverse locații din București.  Fanii nu se opresc niciodată din a-i urmări, iar recent Bianca a fost surprinsă într-o serie de fotografii, care o arată ținându-se de burtică.

Citește și: Gabi Bădălău şi Bianca Drăguşanu, mai îndrăgostiţi ca niciodată. Cum s-au afişat la ziua de naștere a surorii afaceristului

Este Bianca Drăgușanu însărcinată?

Internauții au luat foc imediat, considerând că aceasta este gravidă. Văzând vâlva care s-a în mediul online, Bianca Drăgușanu a decis să vină cu o serie de explicații. Aceasta a explicat că toată lumea are momente și momente, punând accentul pe faptul că orice persoană are momente când este „mai balonată”.

„Eu, fiind om la rândul meu, am și eu perioade când mănânc și poate mă balonez. Acum, uitați-vă cum arăt și acum uitați-vă cum pot să arăt! Sau am varianta când mănânc mai mult (n.r. Își arată burta) Suntem oameni cu toții!”, spune Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare, conform ego.ro.

Bianca Drăgușanu a mărturisit că își dorește să mai aibă copii. La momentul când forma un cuplu cu Alex Bodi, prezentatoarea a spus că și-ar fi dorit să mai aibă doi copii, respectiv doi băieți gemeni. Aceasta și-a pus problema să apeleze la inseminare in vitro, conform Cancan. Cu toate că aceasta formează un cuplu cu Gabi Bădălău deja de doi ani, cei doi nu au pus niciodată în discuție acest aspect. Gabi Bădălău are deja copii, din mariajul anterior cu Claudia Pătrășcanu, iar Bianca are o fetiță în vârst de 8 ani, din relația cu Victor Slav.â

„Vorbeam cu un om pe care îl iubesc foarte mult și i-am zis: „Băi, mă simt atât de epuizată astăzi să joc acest rol de divă pe care îl am, adică machiaj, tocuri, zâmbește. E greu.” E foarte greu să fiu eu. Sunt și eu mamă de copil, poate mai fac un copil ca să fiu mamă de copii. Hai să fim înțelepte. Am de gând să fac copii, doi. Mă duc și îmi fac fertilizare in Vitro dacă nu îmi iese pe normal. Hai să fim mai bune, hai că suntem femei, nu suntem copile de 14 ani. Hai să fim mai bune!”, a spus Bianca.

Citește și: Bianca Drăgușanu îi demonstrează Claudei Pătrășcanu ce însemnă „suflete pereche”! Clipul postat de prezentatoarea TV alături de Gabi Bădălău a făcut furori pe internet