Gabi Bădălău şi Bianca Drăguşanu, mai îndrăgostiţi ca niciodată. Cum s-au afişat la ziua de naștere a surorii afaceristului

Gabi Bădălău şi Bianca Drăguşanu au participat, miercuri seară, la petrecerea organizată de sora afaceristului din Giurgiu, cu ocazia aniversării. Cei doi au părut mai îndrăgostiţi ca niciodată.

11 mai 2023, 22:15

Gabi Bădălău şi Bianca Drăguşanu, mai îndrăgostiţi ca niciodată. Petrecerea Sabinei, care a împlinit 32 de ani, a fost programată la localul pe care îl deține familia Bădălău. Cei doi s-au afișat împreună și pare că sunt mai fericiți ca niciodată, în contextul în care, în urmă cu ceva timp, s-a tot speculat faptul că familia Bădălău nu ar fi de acord cu relația cu vedeta TV.

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu îi demonstrează Claudei Pătrășcanu ce însemnă „suflete pereche”! Clipul postat de prezentatoarea TV alături de Gabi Bădălău a făcut furori pe internet

Gabi Bădălău i-a transmis un mesaj emoționant surorii sale, care astăzi a împlinit 32 de ani. „La mulți ani, Didi! Să fii fericită și toate visele să ți se îndeplinească!”, a scris Gabi Bădălău, în dreptul unei imagini distribuite pe Instagram.

Citeşte şi: Motivul pentru care Bianca Drăgușanu nu bea alcool niciodată. Blondina a recunoscut: ”Eu pot să mă distrez pe apă plată”

Sabina s-a căsătorit acum doi ani cu afaceristul Răzvan Alexandru Marica.