Bianca Drăgușanu îi demonstrează Claudei Pătrășcanu ce însemnă „suflete pereche”! Clipul postat de prezentatoarea TV alături de Gabi Bădălău a făcut furori pe internet

După ce Claudia Pătrășcanu afirma recent că un călugăr i-a prezis că sufletul ei pereche este Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu a ținut să îi demonstreze ce înseamnă cu adevărat iubire. Iată ce a postat prezentatoarea TV pe pagina ei de Instegram.

04 mai 2023, 08:45
Bianca Drăgușanu îi demonstrează Claudei Pătrășcanu ce însemnă „suflete pereche”! Clipul postat de prezentatoarea TV alături de Gabi Bădălău a făcut furori pe internet

Bianca Drăgușanu e mai îndrăgostită ca niciodată! Vedeta a postat un clip cât se poate de emoționant și tandru alături de iubitul său, Gabi Bădălău. Cei doi se iubesc și nu vor să ascundă acest lucru. Pe de cealaltă parte, Claudia Pătrășcanu, fosta soție a acestuia, povestea recent cum un călugăr i-a prezis că vor fi împreună pe viață. Totuși momentul de tandrețe surprins de Bianca Drăgușanu în mașina de lux a iubitului ei, pare să o contrazică.

Citește și: Cătălin Botezatu dă de pământ cu Bianca Drăgușanu și Raluca Bădulescu: ”Se mai miră de ce nu se uită bărbații la ele”

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu nu au ratat ocazia de a se bucura de minivacanța de 1 mai, așa că cei doi, s-au urcat în mașină au pornit spre mare, acolo unde au petrecut în cele mai fițoase cubluri până în zori. În fiecare an, această minivacanță dă startul sezonului estival, iar stațiunile de pe litoralul românesc sunt pline ochi de turiști puși pe distracție.

La întoarcerea spre casă, Bianca Drăgușanu a publicat o serie de imagini pline de tandrețe și romantism. Prima oară, Gabi Bădălău a postat o fotografie din mașină, în care se văd buclele șatene și umărul faimoasei vedete. Ulterior, Bianca a făcut o postare comercială la una dintre bijuteriile pentru care face reclamă. Este evident din fotografie că ea se află în aceeași mașină, iar acesta este doar începutul, pentru că următoarea postare a vedetei a depășit orice limită a romantismului.

Ce a postat Bianca Drăgușanu

Clipul postat de prezentatoarea TV surprinde display-ul mașinii, dar și mâinile ei și ale lui Gabi Bădălău, care se întrec în mângăieri și gesturi tandre pe schimbătorul de viteze. Pe fundal se aud versurile pline de emoții ale unei melodii The Motans.

„Ai așteptat să-ți spun ce simt / Dar veșnicia n-are timp / Așa că am ales să te iubesc / Ca un simplu muritor de rând / Am crezut că voi muri de sete / Așteptându-mi sufletul pereche / Dar noi ne-am promis / Că ne vom revedea, demult / Înainte să ne fi născut”, melodia de la Motans e noua melodie a cuplului Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău.

Atât Bianca Drăgușanu, cât și Gabi Bădălău sunt deja părinți, dar separat de responsabilitățiile pe care aceștia le au față de copii lor, se pare că cei doi își găsesc timp și pentru ei, demonstrând că știu cu adevărat cum să se distreze. Ei formează un cuplu deja de câțiva ani și consideră că sunt cu adevărat suflete pereche.

Gesturile tandre dintre cei doi, dar și declarațiile de iubire vin ca o palmă peste obrazul Claudiei Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău, care declara recent, în cadrul unui podcast, că un călugăr le-ar fi dezvăluit în trecut ei și fostului soț că își vor trăi întreaga viață împreună.

„Ne-a oprit un călugăr și a spus: Voi doi veți rămâne împreună. Ne-a pufnit râsul pe amândoi. Era ceva așa…”, și-a amintit Claudia Pătrășcanu.

Citește și: Motivul pentru care Bianca Drăgușanu nu bea alcool niciodată. Blondina a recunoscut: ”Eu pot să mă distrez pe apă plată”