Bianca Drăguşanu a dezvăluit cum reuşeşte să ducă o viaţă de lux. „Fac exact ce îmi place și banii vin la mine!” VIDEO

Bianca Drăguşanu se laudă că duce o viaţă de lux, lucru care se vede inclusiv din postările de pe reţelele sociale în care aceasta apare în destinaţii exotice sau purtând haine şi accesorii extrem de scumpe. Vederta a dezvăluit în ce fel reuşeşte să câştige foarte mulţi bani.

20 feb. 2023, 08:25
Bianca Drăguşanu a dezvăluit cum reuşeşte să ducă o viaţă de lux. „Fac exact ce îmi place și banii vin la mine!” VIDEO
Bianca Drăguşanu a dezvăluit cum reuşeşte să ducă o viaţă de lux. "Fac exact ce îmi place și banii vin la mine!"

Bianca Drăguşanu a dezvăluit cum reuşeşte să ducă o viaţă de lux. Vedeta susţine că, pe lângă atelierul de haine pe care îl deţine în București, are și multe contracte de imagine de unde încasează sume foarte mari.

„Banii sunt cei mai buni prieteni ai mei. Prietenii te mai dezamăgesc, dar banii, niciodată. Asta e realitatea. Sunt o sursă inepuizabilă și un magnet. Viața pe care o am, deloc ușoară, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Fac exact ce îmi place și banii vin la mine. Eu port peruci și îmi place să port peruci, iar pentru că port peruci am un contract de imagine și îmi vin bani pentru că port peruci. Eu port diamante și pentru că port diamante, eu am contract de imagine și îmi vin bani că port diamante. Numele meu, Bianca Drăgușanu, este o marcă înregistrată și sunt iubită de Dumnezeu și binecuvântată. Prin prisma joburilor pe care le am, eu fac foarte mulți bani”, a declarat Bianca Drăguşanu la podcast-ul Fiţă cu Adiţă.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, dezvăluiri şocante despre foştii iubiţi. „Mi-au dat cadouri şi mi le-au luat înapoi” VIDEO

De-a lungul anilor, blondina a stârnit numeroase controverse, dar acest lucru nu pare să o deranjeze: „Am vorbit acum câteva zile cu o prietenă de-ale mele și mi-a zis: nu știu ce faci, dar cred că ești cea mai controversată persoană pe care eu o cunosc. Mă așteaptă inclusiv vecina din blocul alăturat să mă întrebe cu ce ai venit machiată, dacă ai venit îmbrăcată în negru, în albastru, în verde, cum te-ai comportat, dacă ai mai slăbit, dacă te-ai mai îngrășat. Ăștia sunt fanii mei, de fapt, ai înțeles? Pentru că ei își iau timp din timpul lor să-mi scrie mie, ca să mă urmărească pe mine, ei știu absolut tot ce fac eu, și atunci eu cred că sunt, de fapt, un fel de fani neasumați. Haterii sunt un fel de fani neasumați care, de fapt, în sufletul și în sinea lor și-ar dori să fie ca tine”.

Citeşte şi: Bombă pe piaţa media! Bianca Drăguşanu se întoarce la TV şi îi face concurenţă lui Denise Rifai

„Mulți ani am răspuns cu aceeași monedă. Când am fost atacată, am atacat, după care mi-am dat seama că este o pierdere de energie și că n-are rost să-mi consum energia pe niște oameni care nu înseamnă nimic pentru mine”, a mai spus Bianca Drăguşanu.