Bianca Drăgușanu a luat foc după ce și-a serbat fiica. Blondina nu a mai suportat criticile: „Sunteți niște imbecile retardate. Copilul meu a fost fericit pentru că n-am obligat-o să stea cu fundiță în păr”

Bianca Drăgușanu a luat foc după ce și-a serbat fiica. Sâmbătă, 23 septembrie, a fost zi de sărbătoare în familia blondinei, micuța ei Sofia a împlinit șapte ani. Vedeta i-a organizat o petrecere pe cinste și s-au bucurat amândouă, alături de restul invitaților, de toată voia bună.

25 sept. 2023, 08:51
Bianca Drăgușanu a luat foc după ce și-a serbat fiica. Blondina nu a mai suportat criticile: „Sunteți niște imbecile retardate. Copilul meu a fost fericit pentru că n-am obligat-o să stea cu fundiță în păr”
Bianca Drăgușanu a luat foc după ce și-a serbat fiicaBianca Drăgușanu a luat foc după ce și-a serbat fiica

Bianca Drăgușanu a luat foc după ce și-a serbat fiica. După ce au apărut imagini de la petrecere pe Internet, au început și criticile, atât la adresa Sofiei, cât și la adresa vedetei. Motivul ar fi fost vestimentația celor două. Fetița și-a dorit să fie îmbrăcată cât mai simplu și lejer, lucru cu care diva, fără să stea pe gânduri, a fost de acord.

Citește și: Cum arată bărbatul „perfect” pentru Bianca Drăgușanu: „Practic, eu vin cu o viață bună la pachet”

Bianca Drăgușanu a luat foc după ce și-a serbat fiica

Blondina s-a enervat foarte tare în momentul în care a citit unele comentarii, așa că nu s-a abținut și a izbucnit. Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu a menționat că le cunoaște foarte bine pe femeile care au criticat-o, așa că nu a ezitat să le răspundă cu aceeași monedă.„De ziua ei, Sofia a fost ciufulită și fără rochiță cu puf! De ziua ei, Sofia a țopăit 7 ore de bucurie într-un topogan gonflabil, a dansat, s-a jucat la 40 de grade! Pentru cele care ați avut o problemă ba că nu râde (pentru că nu voia poze), ba că e ciufulită, ba că e urât îmbrăcată, sunteți niște imbecile retardate!

Copilul meu s-a bucurat și a fost fericit pentru că n-am obligat-o să stea cu fundiță în păr sau la 3566 de poze pentru cretine ca voi! Marș d-aici! 

Cât despre ținuta mea, voi, iepele lui Zoro, m-am simțit perfect și lejer la 40 de grade șopăind de fericire! Leșinatelor împopoțonate ca pomul de Crăciun, ar trebui să pun pozele voastre aici să vă faceți comunitatea curcilor împăiate, că și adunate la un loc nu faceți cât una bună.”, a scris Bianca Drăgușanu pe rețelele sociale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18)


Calendar 2024