Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău s-au despărţit din nou. Bianca: „Da, e fostul meu”/ Bădălău: „Au fost trei ani frumoşi, nu vă aşteptaţi la mizerii!”

Bianca Drăgușanu a rupt relația cu Gabi Bădălău! La doi ani și jumătate de când s-au cunoscut, cei doi au decis că este momentul să meargă pe drumuri separate.

17 sept. 2023, 18:48
Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău s-au despărţit din nou. Bianca: „Da, e fostul meu”/ Bădălău: „Au fost trei ani frumoşi, nu vă aşteptaţi la mizerii!”
Bianca Drăgușanu a confirmat despărţirea de Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a apărut singură în spațiul public, fără iubitul ei Gabi Bădălău, ceea ce a lăsat loc la o mulțime de speculații. Contactată telefonic de CANCAN.RO, Bianca Drăguşanu a fost extrem de rezervată în afirmații, însă a confirmat ruptura de afacerist:  „Da, este adevărat. Nu simt nevoia să dau declarații”, ne-a răspuns Bianca Drăgușanu.

Nu a fost singura confirmare, deşi poate fi din nou un artificiu mediatic pentru a ieşi din conul de umbră. Contactată telefonic sâmbătă dimineață, Bianca Drăgușanu a confirmat că s-a despărțit de fiul baronului de Giurgiu Niculae Bădălău. „Da, m-am despărțit de Gabi Bădălău. Gabi este deja fostul meu iubit. Nu vreau să comentez mai mult acum!”, a declarat Bianca Drăgușanu şi pentru PUTEREA. 

De câțiva ani, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează un cuplu mediatizat și controversat, dar fanii celor doi așteaptau să ducă relația mai departe și să se căsătorească. 

Bianca Drăgușanu aruncă bomba: „Un bărbat sărac e un bărbat prost. Să mă învețe ce? Cum să cheltuim banii mei împreună?”

Gabi Bădălău a avut şi el prima reacție după ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. Acesta a declarat că au trăit împreună trei ani frumoși, din care nu au lipsit dragostea, adrenalina, gelozia, momentele frumoase, dar și mai puțin frumoase, adăugând că a avut foarte de multe de învățat din această relație care a ajuns acum la final, considerând-o o lecție de viață. Nu a dezvăluit, însă, motivul pentru care au luat această decizie.

Gabi Bădălău, prima reacție după ce s-a despărțit de Bianca Drăguşanu


În timp ce Bianca Drăgușanu a refuzat să comenteze subiectul, fostul ei iubit a dezvăluit că o va respecta pe vedetă  întreaga viață și că nu își va vărsa amarul în spațiul public.

Au fost trei ani frumoși, cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și cu rele. Am avut ce învăța de la această relație…rămân cu tot ce a fost bun și frumos…a fost și o lectie de viață pentru mine…

O să o respect pe Bianca toată viața și din partea mea să nu vă așteptați la scandal, mizerii, filmulețe sau ceva de genul…eu sunt bărbat.

Îi mulțumesc Biancăi pentru tot și îi doresc să fie sănătoasă”, a declarat Gabi Bădălau, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Bianca Drăguşanu făcea planuri de nuntă

De-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au tot împăcat și despărțit, dar au rămas tot împreună. De ceva timp, aceasta a decis să nu mai vorbească prea mult despre relația ei și nici să se mai afișeze, în mediul online, alături de iubitul ei.

Cu toate acestea, nu puține au fost dățile când a fost întrebată dacă se va mărita sau nu cu Gabi Bădălău și, recent, a vorbit despre acest subiect, vrând să fie încheiat odată pentru totdeauna.

Bianca Drăgușanu are afinități putiniste. Prințesa lui Bădălău face declarații neașteptate: „Îl iubesc pe Putin. Nu dansează pe tocuri, ca Zelensky”
Bianca Drăgușanu nu exclude posibilitatea de a se mai căsători încă o dată, dar trebuie să fie sigură că bărbatul cu care ar face acest pas ar fi acel cineva care să îi facă viață mai frumoasă. Mai mult decât atât, ar face schimbări importante și în ceea ce privește locul cununiei și al petrecerii, deoarece își dorește ceva aparte și mult mai restrâns.

„Eu nu am spus că nu mi-aș mai dori să mă căsătoresc. Am spus că, dacă m-aș mai căsători o dată, acel bărbat ar trebui să schimbe la superlativ totul în viața mea. Eu îmi doresc să mă căsătoresc, dar, dacă se va întâmpla acest lucru, probabil va fi într-un cu totul alt context.

Probabil o să fie în altă țară, într-un grup mai restrâns, unde să vină familia…Doar că, momentan, mă întreabă prea mult lumea de chestia asta”, a spus Bianca Drăgușanu,