Bianca Drăgușanu a primit o sumă colosală pentru participarea la America Express: „M-au momit cu bani mulți”

Bianca Drăgușanu a mărturisit că a primit o sumă de bani uriașă pentru participarea la show-ul America Express.

25 apr. 2023, 10:32
Bianca Drăgușanu a primit o sumă colosală pentru participarea la America Express: „M-au momit cu bani mulți”
Câți bani a primit Bianca Drăgușanu pentru Asia Express

Bianca Drăgușanu a participat în urmă cu ceva timp la emisiunea Asia Express, show la care cupluri de vedete participă pentru a-și testa limitele și pentru a câștiga premiul cel mare. Toți cei care semnează contractul cu Antena 1 negociază o sumă de bani pentru a-și părăsi locuința și a merge în necunoscut, fără mâncare, bani sau adăpost.

Vedeta a dezvăluit oferta colosală pe care a primit-o pentru a participa, dar banii nu au fost de ajuns pentru ea, părăsind competiția rapid, din cauza condițiilor extrem de dure de acolo.

Citește și: De ce își pune Bianca Drăgușanu foi de dafin în portofel și în pantofi: „De fiecare dată fac așa”

„La Asia Express m-au momit cu bani mulți. M-am dus cu sora mea. Ea mai voia să stea. Îmi dădeau 50.000 de euro pentru două săptămâni. Am plecat cât am putut de repede. Le-am zis că nu mă mai prind pe acolo. Nu m-aș mai duce la niciun astfel de show, nici la Survivor, nici la America Express. Nici măcar pentru un milion de euro. Eu nu-s săracă, nu am nevoie. Sunt foarte bine cu viața mea! Mă iubesc așa cum sunt!”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit cancan.ro.

Într-un alt interviu, Bianca Drăgușanu dezvăluia că banii vin la ea cu ușurință. Se declara norocoasă datorită faptului că poate îmbina utilul cu plăcutul, fără să fie obligată să muncească după un program fix, sub conducerea unui șef.

„Sunt foarte bine. M-am născut atât de norocoasă, încât la mine nu există muncă. Tot ce fac, fac din plăcere și ies și bani, sunt foarte norocoasă. Și acum în mașină am postat niște bijuterii de aur și practic mi-am îndeplinit jumătate din sarcinile pe ziua de astăzi. Acum sunt la atelier, mai fac o rochie. Am o viață foarte frumoasă, chiar sunt foarte binecuvântată, eu sunt propriul meu șef și fac exact ce îmi place și câștig și bani, pe deasupra”, a declarat aceasta, în trecut, pentru spectacola.ro.

Citește și: Bianca Drăgușanu poate mânca orice fără să se îngrașe. Care e secretul divei: „Am terminat o caserolă de jumări”

Bianca spune că vacanțele în care merge însoțită de un bărbat trebuie să fie plătite de acesta, dar în rest, spune că mereu și-a autofinanțat plăcerile și excursiile.

„Eu am foarte multe vacanțe de-a lungul timpului pe care mi le-am plătit în singură atunci când am mers singură sau cu o prietenă. Atunci când se merge cu iubitul, soțul, sau cu un bărbat, din punctul meu de vedere, n-ar fi bărbat dacă n-ar plăti el.

Ar fi un amețit, ca să zic așa. Eu aș desconsidera un bărbat dacă m-ar invita la o masă să plătim jumate sau să plătesc eu, e același lucru și cu vacanța, exclus așa ceva. N-am fost (n.r. într-o situație) și nici nu-mi doresc să fiu, și nu cred că o să fiu vreodată, pentru că nu am cum. Dacă se întâmplă asta, nu mai există, punct și la revedere”,  a mai spus ea.