Bianca Drăgușanu poate mânca orice fără să se îngrașe. Care e secretul divei: „Am terminat o caserolă de jumări”

Bianca Drăgușanu, una dintre cele mai controversate vedete de la noi, are o siluetă de invidiat chiar și la vârsta de 41 de ani. Cum se menține diva în formă.

13 apr. 2023, 11:58

Bianca Drăgușanu este admirată de multe femei pentru silueta ei de invidiat. Sportul contribuie și el, dar vedeta mărturisește că poate mânca orice, fără să ia în greutate. În trecut, blondina avea probleme cu kilogramele în plus.

În adolescnță, vedeta cântărea 90 de kilograme, dar ambiția și curajul au determinat-o să ajungă la silueta mult dorită. Acum are un trup perfect și poate mânca orice poftește. La cei 41 de ani, este cea mai apreciată și controversată prezență din showbiz-ul autohton.

„Nu există alimente de care nu mă ating. Recent, am terminat o caserolă de jumări, foarte bune. Nu mă ating de alcool și încerc pe cât posibil să reduc zahărul, pentru că mi se pare că distrug corpul, celulele tinereții. Îmi iau zahărul din fructe.Dar mănânc ce vreau, când vreau, fără restricții și fără diete, dar cu măsură. Sunt un om foarte activ și probabil am arderile foarte intense, fac zilnic foarte multă mișcare, fie la sală, fie car câte ceva, duc sau aduc diverse lucruri”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit fanatik.ro.

Citește și: Bianca Drăguşanu, spovedanie în Săptămâna Patimilor. Mărturisire emoţionantă: „Sunt om şi plâng”

Bianca Drăgușanu s-a ambiționat să slăbească și a pierdut 30 de kilograme în șase luni, cu ajutorul unei diete pe care a inventat-o chiar ea.

„Am făcut eforturi foarte mari să ajung în forma fizică de acum. Am ţinut regim. Aveam în jur de 90 de kilograme. Cred că a fost o dereglare hormonală. De la 17 ani, până pe la 20 am fost mai pufoasă. Terminam liceul şi eram cea mai masivă persoană.

Eram un munte de om. Bătălia cu kilogramele a început în sufletul meu. Nu mă mai simţeam confortabil. În 6 luni am dat peste 30 de kilograme. Ce am făcut nu recomand la nimeni.Am ţinut o dietă pe care am inventat-o singură. Mergeam zilnic la stadion, urcam 300-400 de scări, dădeam ture de teren cu celofan şi trening pe mine, la 40 de grade, făceam abdomene… Atât de tare alergam câteodată încât efectiv îmi venea să urlu de durere”, spunea Bianca, în urmă cu câțiva ani.

Citește și: Bianca Drăgușanu, dezvăluiri incendiare despre căsnicia cu Victor Slav la nouă ani după divorț: ”Dacă aș putea să dau timpul înapoi”

Vedeta suferă și de diabet, bolă care trebuie ținută sub control.

 „Eu sunt bine, orice ar fi. Sunt foarte bine eu, dar mănânc fără zahăr pentru că nu am voie zahăr. Și dacă mănânc zahăr mi se face rău”, mai spunea ea.