De ce își pune Bianca Drăgușanu foi de dafin în portofel și în pantofi: „De fiecare dată fac așa”

De ce își pune Bianca Drăgușanu foi de dafin în portofel și în pantofi. Este una dintre cele mai urmărite vedete din România, iar pe rețelele de socializare se bucură de o comunitate numeroasă, care este interesată de fiecare lucru pe care îl face vedeta.

21 apr. 2023, 17:46
De ce își pune Bianca Drăgușanu foi de dafin în portofel și în pantofi: „De fiecare dată fac așa”

De ce își pune Bianca Drăgușanu foi de dafin în portofel și în pantofi. Blondina recunoaște că nu are superstiții, însă sunt câteva lucruri de care ține cont, pentru a-i merge bine. Mai exact, blondina a mărturisit că are întotdeauna în portofel și în pantof foaie de dafin. Totodată, nu uită nici de scorțișoară și tămâie.

Citește și: Bianca Drăguşanu, spovedanie în Săptămâna Patimilor. Mărturisire emoţionantă: „Sunt om şi plâng”

De ce își pune Bianca Drăgușanu foi de dafin în portofel și în pantofi

Superstiții nu prea am, în schimb am chestii după care mă ghidez energetic pentru a-mi merge mai bine. Nu știu dacă să le zic superstiții. Am eu astea ale mele cum are și Mantea cu tămâia, eu le am pe ale mele cu foaia de dafin. Am în portofel și în fiecare pantof.

Mai am cu scorțișoara și mai am asta cu data de 1, de fiecare dată fac așa, un fel de mantră în care pe data de 1 pun niște scorțișoară la intrarea în casă și îmi doresc eu mie numai bine, abundență și magnet de abundență”, a mărturisit vedeta, pentru ciao.ro.

Bianca Drăgușanu este admirată de multe femei pentru silueta ei de invidiat. Sportul contribuie și el, dar vedeta mărturisește că poate mânca orice, fără să ia în greutate. În trecut, blondina avea probleme cu kilogramele în plus.

În adolescnță, vedeta cântărea 90 de kilograme, dar ambiția și curajul au determinat-o să ajungă la silueta mult dorită. Acum are un trup perfect și poate mânca orice poftește. „Nu există alimente de care nu mă ating. Recent, am terminat o caserolă de jumări, foarte bune. Nu mă ating de alcool și încerc pe cât posibil să reduc zahărul, pentru că mi se pare că distrug corpul, celulele tinereții. Îmi iau zahărul din fructe.

Dar mănânc ce vreau, când vreau, fără restricții și fără diete, dar cu măsură. Sunt un om foarte activ și probabil am arderile foarte intense, fac zilnic foarte multă mișcare, fie la sală, fie car câte ceva, duc sau aduc diverse lucruri”, a declarat Bianca Drăgușanu.