Bianca Drăguşanu a sfidat regulile autorităţilor. Ce gest a făcut pentru fostul soţ

Bianca Drăgușanu a făcut un gest extrem, care încalcă regulile autorităților. Şi totul pentru fostul ei soţ, Alex Bodi. Vedeta l-ar fi vizitat pe Alex în camera de hotel, unde se află în carantină.

RomaniaTV.net
30 iun. 2020, 18:33
Bianca Drăguşanu a sfidat regulile autorităţilor. Ce gest a făcut pentru fostul soţ

În urmă cu câteva zile, Alex Bodi a fost oprit de către polițiști pentru că bărbatul conducea cu o viteză mult prea mare. Astfel, bărbatul a fost sancționat pentru depășirea vitezei cu mai bine de 50 de km/h față de viteza maximă admisă pe acea porțiune de drum.

Alex se afla la volanul bolidului său, pe care îl conducea cu 104 km/h, potrivit oamenilor legii. De asemenea, potrivit surselor judiciare citate de gândul.ro, omul de afaceri trebuia să se afle în carantină în perioada 13 iunie-26 iunie. Așadar, fostul soț al Biancăi a fost dus la un hotel de lux pe perioada carantinei instituționalizate. Cancan.ro a făcut publice imagini cu Bianca, care ar fi petrecut timp cu el în camera de hotel.

Bianca Drăguşanu, despre relaţia cu Alex Bodi

După ce s-au certat de mai multe ori și după ce au divorțat la notar, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat. Deși Bianca a anunțat că a fost și agresată de fostul soț.

Citeşte şi: Rusoaica Daria Radionova, mesaj dur pentru Bianca Drăguşanu! „A chemat preotul. Îmi pare foarte rău de ea”

Suntem în relații bune. El susține că mă iubește, eu vreau să cred! Să ne ajute Dumnezeu și să ne dea înțelepciune să iasă bine de data asta, nu știu ce să zic, dacă s-a tot întors… Multe voci spun că s-a întors că mă iubește și nu poate stă fără mine, el mi-a zis că mă iubește și nu poate sta fără mine! Mi-a arătat, chiar a făcut niște gesturi prin care mi-a dovedit chestia asta, dar se și bat cap în cap multe gesturi, prin care se contrazice!

Nu vreau să mă regăsesc în melodia aia: Eu aș vrea să dea dovadă de maturitate și să învețe din greșelile pe care le-a făcut! Evident că din tot ce face, demonstrează că nu poate să stea fără mine. E clar că sunt cea mai importantă femeie din viața lui! Totodată face lucruri imature și în defavoarea noastră până într-o zi când nu o să-l mai cred, și nu o să mai aibă unde să se întoarcă!

Sper să ne rezolvăm problemele și să vedem ce o să facem noi doi unul cu celălalt. Eu sunt acum în faza în care am devenit Toma Necredinciosul! Să îmi demonstreze că ceea ce spune e ceea ce simte, mi se pare că trăim într-o telenovelă!”, a mărturisit vedeta pentru aceeaşi sursă.