Bianca Drăguşanu, acceptată oficial în familia Bădălău. Dovadă sunt imaginile postate pe Internet, au sărbătorit împreună Paștele

Bianca Drăgușanu, acceptată oficial în familia Bădălău. Diva și fiul politicianului trăiesc o poveste de dragoste destul de controversată, despărțirile și împăcările sunt la ordinea zilei, însă, cu toate acestea, relația lor devine din ce în ce mai serioasă.

08 mai 2024, 09:45
Bianca Drăguşanu, acceptată oficial în familia Bădălău. Dovadă sunt imaginile postate pe Internet, au sărbătorit împreună Paștele

Bianca Drăguşanu, după ani de relație tumultoasă, cu certuri și împăcări, în sfârșit se pare că a intrat deja în familia iubitului său.

Citește și: Adrian Cristea a făcut dezvăluiri incendiare despre relaţia sa cu Bianca Drăguşanu. „Pe unele femei le ţii în suflet, pe unele în minte şi pe unele le uiţi”

Bianca Drăgușanu, la masa de Pşate alături de familia Bădălău

Fosta prezentatoare a fost invitată la masa de Paște a familiei Bădălău, unde erau prietenii cei mai apropiați. Este cunoscută relația foarte apropiată dintre Gabi Bădălău și Sabina Ioana, sora sa, dar și faptul că aceasta nu îi acorda atenție Biancăi Drăgușanu.

În final, cele două au ajuns să stea la masă și să se posteze pe rețelele sociale, semn că se înțeleg foarte bine și se acceptă una pe cealaltă.

Gabi Bădălău a postat o imagine în care își ține iubita în brațe, iar sora lui, Sabina Ioana, a filmat masa, dar și pe cei doi porumbei. Vedeta nu s-a lăsat mai prejos și distribuit postările „cumnatei” sale.

Carmen Harra, previziuni despre relația celor doi

Cine iubește și lasă, Dumnezeu să-i dea pedeapsă, deci legile karmei. De mult n-am văzut un caz unde karma să joace un rol atât de important. El se implică într-o multitudine de relații care toate colapsează. Partea negativă este că el nu-și va găsi nicăieri în viitorul apropiat stabilitate și rămâne singur, fără echilibru pentru o perioadă lungă de timp.

Dar nici persoanele care au fost implicate în relația cu el nu-și găsesc parteneri buni de viață, pentru că aici sunt acțiuni greșite care trebuie corectate. Dar nimeni nu gândește corect, aici e nevoie de multă terapie și ajutor psihologic pentru a regla greșelile comise de multă vreme”, spunea Carmen Harra anul trecut.

De asemenea, atunci a mai spus că cei doi nu sunt compatibili: ”Se va implica într-o relație cu cineva mai tânără decât el și va încerca să se recăsătorească, dar nici mariajul acela nu va dura. O să aibă un alt copil în viitor cu altă persoană tot din showbiz. Dar din nou legile karmice se vor repercuta. Doar dacă va repara greșelile va putea să ajungă undeva. Poate zece ani de acum încolo, dar nu până atunci”.