Gest ŞOCANT făcut de Bianca Drăguşanu. Alex Bodi a rămas MUT când a văzut filmuleţul VIDEO

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au despărţit de mai multe ori, s-au căsătorit, au divorţat şi s-au împăcat din nou. Se pare că, până la urmă, povestea lor s-a terminat.

02 iun. 2020, 10:41
Gest ŞOCANT făcut de Bianca Drăguşanu. Alex Bodi a rămas MUT când a văzut filmuleţul VIDEO

Bianca Drăgușanu a decis să îl scotă definitiv din viața ei pe Alex Bodi, după ce acesta și-a confirmat relația cu Daria Radionova. Cei doi nu au mai păstrat legătura, iar singurul contact dintre ei a fost reprezentat doar de mesajele acide și cu subînțeles de pe rețele de socializare.

TRANSFORMARE ŞOCANTĂ. Cum arăta BOMBA SEXY a lui Alex Bodi înainte înainte de operaţiile estetice FOTO

Marţi, Bianca Drăgușanu și-a surprins fanii de pe Instagram cu un gest şocant. Vedeta a postat câteva story-uri cu un buchet imens de trandafiri albi, pe care i-a primit. După ce a citit bilețelul care a însoțit buchetul, Bianca Drăguşanu a dat foc atât hârtiei, cât și buchetului de trandafiri, totul fiind filmat.

Bianca Drăguşanu îşi face un nou implant după ce a fost părăsită de Alex Bodi. „Ceva ieşit din comun!”

Vedeta nu a dezvăluit cine i-a trimis florile, dar toate indiciile spun că expeditorul este Alex Bodi având în vedere reacția Biancăi Drăguşanu și faptul că pe fundal se pot auzi versurile „Vinde-mi fericirea la primul venit, știi ce zic / Mai cumpără-ți o viață, că ție nu-și mai ajunge nimic!” ale unei piese cântată de Delia.

Bianca Drăgușanu a adăugat și mesajul „End of Story”, fiind hotărâtă să îl uite pe Alex Bodi.