BIANCA DRĂGUŞANU, anunţ pe Facebook: „Abia aştept”

Bianca Drăguşanu se pregăteşte să devină mamă, după ce a reluat relaţia cu Victor Slav. Vedeta este însărcinată în 7 luni 

RomaniaTV.net
02 aug. 2016, 09:45
BIANCA DRĂGUŞANU, anunţ pe Facebook: „Abia aştept”

Bianca Drăguşanu, însărcinată în şapte luni, a ajuns la spital, însă acum pare că se simte destul de bine. „E o zi însorită. Am 7 luni astăzi. Abia aştept să îmi cunosc fetiţa”.

Partenera lui Victor Slav a postat acest anunţ, după ce fanii era înspăimântaţi că vedeta a ajuns la spital şi s-ar fi spus că are probleme cu sarcina. 

Fanii au felicitat-o, dar declaraţiile Biancăi Drăguşanu, care a decis că nu îşi va alăpta la sân bebeluşul din motive medicale, au încins spiritele printre susţinătoarele acestui mod de alimentaţie la nou-născuţi. 

Vedeta a mărturisit cu doar câteva zile în urmă că a stabilit cu medicul ei să întrerupă lactaţia, dacă acest lucru se va produce, pentru că nu poate urma un regim bazat pe carne şi legume fierte, aşa cum recomandă cei mai mulţi dintre specialişti.

Bianca Drăguşanu este însărcinată în şapte luni şi din prea multă grijă pentru bebeluşul pe care îl poartă în pântece a decis să nu-l alăpteze. Blondina se teme că alimentaţia ei, săracă în proteine animale şi bazată pe fructe şi legume crude, i-ar face mai mult rău decât bine copilului. După aceste afirmaţii o bloggeriţă a simţit nevoia să-i explice viitoarei mămici că se înşală în privinţa aşa-zisei diete stricte.