Bianca Drăguşanu ar putea fi însărcinată cu Victor Slav. Vezi declaraţiile roşcatei VIDEO

Noutăţi de senzaţie în cuplul Bianca Drăguşanu-Victor Slav. Roşcata crede că este însărcinată şi speră să-i dăruiască lui Victor două fetiţe. Mai mult, cei doi îşi doresc să se recăsătorească.

30 iul. 2014, 07:03
Bianca Drăguşanu ar putea fi însărcinată cu Victor Slav. Vezi declaraţiile roşcatei VIDEO

Relaţia dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, cândva compromisă, ajunge acum la un alt nivel. Deşi divorţaţi, cei doi vor acum să aibă copii şi plănuiesc să facă două fetiţe, potrivit România TV.

Nu ştiu dacă sunt însărcinată. Nu cred. E posibil. Victor mă alintă pe mine „vulpe”. Vreau să-i fac două vulpiţe. Vulpiţe fetiţe, da. Asta este dorinţa amândurora acum„, a declarat Bianca Drăguşanu la o emisiune TV.

În 2013, Bianca a mai avut o tentativă de a aduce pe lume un copil, dar a fost nevoită să facă întrerupere de sarcină. Fişa medicală de atunci a apărut în presă, iar între soţii Slav şi clinica respectivă a ieşit un scandal monstru.

Deşi Victor şi Bianca sunt acum nesiguri de stadiul relaţiei lor, un lucru este clar: roşcata se vede iar mireasa fostului prezentator meteo şi deja se gândeşte cum va arăta rochia. „Data viitoare când mă voi mărita, îmi voi face singură rochia. Deja m-am şi gândit. O mireasă este frumoasă în rochie lungă, clasică, simplă, cu voal. Eu sunt o visătoare şi îmi place să fiu aşa„, a spus Bianca Drăguşanu.

Apropierea dintre cei Bianca Drăguşanu şi Victor Slav a fost tot mai vizibilă în ultima perioadă. Zilele trecute, când Bianca s-a rănit la un picior în timpul unor filmări, Victor a fost cel care a dus-o de urgenţă la spital şi a aşteptat îngrijorat verdictul medicilor.

Citeşte şi: BIANCA DRĂGUŞANU a ajuns de urgenţă la spital. VICTOR SLAV a însoţit-o