Bianca Drăgușanu are probleme cu poliția chiar de Valentine’s Day! Cum a scăpat blonda de o amendă uriașă

Se pare că Valentine's Day-ul nu vine la pachet cu inimioare pentru Bianca Drăgușanu anul acesta, ci cu câteva emoții. Frumoasa blondină a reușit să aibă probleme cu poliția chiar azi, când se presupunea că trebuie să celebreze dragostea.

14 feb. 2023, 18:39

Indiferent ce planuri are Bianca Drăgușanu pentru Valentine’s Day, se pare că ziua nu merge pentru divă așa cum și-ar dori. Frumoasa blondină a intrat în vizorul poliției, care a și tras-o pe dreapta. Iubita lui Gabi Bădălău a stat de vorbă o verme cu polițistul care a oprit-o și care se afla la gemul mașinii ei. După câteva minute bune de negocieri, diva a fost lăsată să plece. Totuși, scena a fost surprinsă de paparazzii Cancan care au publicat câteva imagini cu Drăgușanu fiind trasă pe dreapta. toată scena a avut loc chiar de Valentine’s Day, în jurul prânzului în norul Capitalei.

Citește și: Oana Zăvoranu a dat din nou de necaz: „Mă confrunt cu probleme grave pe care cu ajutorul lui Dumnezeu le voi depăși”

Blondina a negociat timp de aproximativ 5 minute cu agentul de poliție , iar în cele din urmă a reușit să scape fără amendă, având parte doar de un avertisment verbal. Bianca Drăgușeanu nu a fost prea tulburată de acest eveniment. După ce a reușit să scape de mustrările polițistului, diva și-a continuat drumul în bolidul său superb,un Mercedes GLE Coupe, către atelierul ei de croitorie.

Ajunsă la atelierul ei, Bianca Drăgușanu a coborât din mașină fiind extrem de zâmbitoare. Aceasta avea cu ea două pungi cu articole vestimentare. Oare ce o face pe Bianca Dăgușanu atât de fericită? Să fie oare atmosfera plină de fluturași în stomac datorată Valentine’s Day?

Se mărită Bianca Drăgușanu?!

Recent, aceasta declara că ar fi pregătită să pășească în fața altarului alături de Gabi Bădălău, însă sunt la mijloc câteva probleme care îi împiedică pe cei doi porumbei să facă acest pas important.

„Nu știu dacă mă mărit. Am mai fost măritată. (…) Eu sunt genul de femeie care s-ar mărita. Momentan lucrurile sunt un pic complicate, având în vedere situația. (…) Nu zic nici nu. Nici da, vedem ce o vrea Dumnezeu. Cum s-or aranja energiile, Universul. Eu sunt omul care atrage cam ce își dorește”, a mărturisit Bianca la „Teo Show”

Citește și: Dieta banală cu care Luminiţa Anghel arată impecabil la 54 de ani. „Am greutatea de acum 17-18 ani”