Bianca Drăgușanu are un nou iubit? Cine este bărbatul misterios care o curtează intens: „Mi-au fost alături încă din timpul intervenției”

Bianca Drăgușanu are un nou iubit? După despărțirea de Gabi Bădălău, blondina nu duce lipsă de pretendenți și se pare că unul dintre ei a reușit să se apropie foarte mult de ea, chiar din timpul operației, pentru că este vorba despre medicul care a efectuat intervenția chirurgicală.

07 feb. 2024, 18:22
Bianca Drăgușanu are un nou iubit? Cine este bărbatul misterios care o curtează intens: „Mi-au fost alături încă din timpul intervenției”

Bianca Drăgușanu are un nou iubit? Blondina i-ar fi spus adio lui Bădălău după a recurs la o serie de intervenții de înfrumusețare pentru care a trebuit să stea vreme îndelungată la recuperare. Afaceristul nu i-a fost alături, din contră a preferat să se distreze în alte anturaje.

Bianca Drăgușanu are un nou iubit?

Se pare că Bianca nu pierde deloc vremea și are parte atât de suport fizic, cât și moral. În ultima vreme, blondina a fost văzută tot mai des în compania medicului estetician Auday Al-Ahmad, care a și operat-o. Fosta prezentatoare spune că sunt foarte buni prieteni și se bucură de compania lui, nimic mai mult. +

Da, face parte din echipa de medici care m-au operat, inclusiv sora lui care o bună parte din intervenție m-a cusut. Mi-au fost alături încă din timpul intervenției. A fost important, perioada de recuperare a fost foarte grea, emoțional. Am avut nevoie de încurajări tot timpul, fizic și moral, și am primit asta. Suntem foarte buni prieteni”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Citește și: Ramona Olaru, surprinsă în compania lui Gabi Bădălău în club. Iubita afaceristului, Bianca Drăgușanu, a lipsit din peisaj

Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa Loredanei Groza

Bianca Drăgușanu a făcut noi declarații după ce a suferit recent un lifting facial, intervenție care ar fi costat 11.000 de euro. Totodată, ea susține că își asumă toate operațiile estetice pe care le are, în comparație cu Loredana Groza, care a ieșit public și a spus că nu a apelat la ajutorul medicului estetician.

Sunt bine… Mă recuperez și eu, cum pot. Faptul că sunt umflată, sunt vânătă, dar trece. De la o zi la alta este spectaculoasă revenirea. Eu mi-am făcut un lifting… Dar când să îl fac, la 60 de ani, la ce mai îmi trebuie atunci?! Îl fac acum, cât sunt tânără. Arătam de 35, acum sunt de 25. Acum sunt în proces de update, ca la telefon (râde, n. red.). Mă chinuiesc să dorm. După anestezia generală s-au modificat un pic lucrurile. Aștept să îmi revin la normal, dar văd că îmi ia o perioadă. Am stat în anestezie generală 10 ore, m-au tot bibilit”, a explicat Bianca Drăgușanu, care a lansat și un atac la adresa Loredanei Groza, care a fost acuzată des că are mai multe operații estetice, însă ea mereu a negat.

În fine, eu sunt curajoasă și asumată. Eu nu spun că mă dau cu cremă de gălbenele și d-astea. Niciodată… Sau să zic ca Loredana Groza că nu am liftinguri, operații estetice, nu am nicio intervenție, nu cunosc botoxul, nu beau, nu fumez, nu pierd nopțile, fac yoga… Eu câștig bani din cum apar, normal că mă fac… Adică, în tinerețe era foarte bătrână… Dar să fim sinceri, majoritatea dintre noi, și dau și exemple: Adelina, eu, Loredana… în tinerețe eram bătrâne.

Dar eu sunt sinceră, recunosc. Păi, eu câștig bani din cum apar, normal că mă fac… Dacă aș câștiga bani din ouă mi-aș face fermă. M-aș face găină (râde în hohote, n. red.). Dar care e situația? Eu recunosc. Unele zic că își fac rinoplastie că nu respiră bine… Băi, mă lași?! De aia le fac de trei ori…”, a mai declarat Bianca Drăgușanu, potrivit Fanatik.ro.