Bianca Drăguşanu îşi schimbă total înfăţişarea, dar rămâne la braţul lui Gabi Bădălău: „Îmi repar toată faţa, a fost stricată de forma buzelor”

După ce au trecut prin mai multe despărțiri și împăcări, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au dat seama că nu pot sta departe prea mult unul de celălalt, astfel că au decis să-și mai dea o șansă în iubire, iar astăzi îi vedem împreună și fericiți.

06 ian. 2024, 17:18

Bianca Drăguşanu și Gabi Bădălău sunt împreună de mai bine de trei ani și chiar dacă au mai trecut și prin momente de cumpănă în relația lor, viaţa merge mai departe cu ei alături, scrie spynews.ro.

”Eu la modul general nu mai vreau să epatez și să ies în evidență cu lucrurile mele personale din viața mea personală, de asta n-am mai pus nici poze, de asta mă feresc să fac și declarații, pentru că viața este mereu imprevizibilă și pentru că viața mea personală de ceva vreme încerc să o țin departe de ochii lumii. Cu cât se știe mai puțin despre tine și relația ta, cu atât tu, cel care îți trăiești viața, ești mai fericit”, a spus Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.

Bianca Drăgușanu, pregătită să-și schimbe înfățișarea: „Vreau să îmi repar toată fața, care a fost stricată de forma buzelor”

Bianca Drăgușanu este pregătită să facă o mare schimbare fizică, la început de an. Mai asumată ca niciodată, blondina mărturisește că a exagerat, atunci când a recurs la anumite operații și intervenții estetice, care i-au stricat aspectul fizic, în loc să-l îmbunătățească. Astfel, aceasta este pregătită să-și „repare” fața, iar transformarea va începe de la buze, spune ea. Bianca este dispusă să renunțe la o mare parte din acidul pe care îl are injectat, astfel încât să arate mai natural, dar și mai bine, după cum spune chiar ea.

Bianca Drăgușanu, pregătită să devină mămică a doua oară: „Sunt fericită să vă dau această veste”. Vedeta vrea o familie numeroasă alături de Gabi Bădălău
„Am foarte mari emoții. Vă prezint astăzi echipa de doctori care urmează să mă opereze în următoarele zile. Urmează să îmi fac o intervenție de lifting facial, dar teoretic vreau să îmi repar toată fața. Fața mea a fost stricată în primul rând de forma buzelor pe care o am și pe care am injectat-o vreo 20 de ani mult și prost, iar acum sunt cu echipa de doctori care încearcă să mă repare și cred că o să fie cu succes”, a fost mesajul Biancăi Drăgușanu în postarea făcută pe contul său de socializare înainte de intervențiile estetice, potrivit Click!.

Adio Gabi Bădălău! Bianca Drăgușanu i-ar fi dat papucii afaceristului, după ce a aflat că bărbatul s-ar fi îndrăgostit de o antrenoare de fitness

Într-un interviu acordat în trecut pentru Spectacola, Bianca Drăgușanu vorbea despre sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului pentru a se bucura de aspectul fizic din prezent. Blondina a fost mereu adepta îmbunătățirilor și nu a pus niciodată „nu”, când a venit vorba de ceva care a pus-o într-o lumină mai bună.

„M-am tăiat, m-am operat, m-am croșetat, e dureros. Timpul de vindecare e unul dureros. Spre fericirea mea, eu am operațiile reușite, dar puteau să fie nereușite. Și atunci, eu apreciez femeile naturale. Dar au fost niște cuvinte luate dintr-un context, de acum șase ani, dintr-o emisiune, și au fost puse cumva aiurea. M-am simțit lezată că cineva ar putea să creadă despre mine că eu am în vocabular cuvântul „urăsc”. Eu sunt un om mult prea deștept ca să urăsc pe cineva sau ca să folosesc acest cuvânt. Nu există în vocabularul meu acest cuvânt”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Spectacola.

Mai mult, blondina se plângea și de faptul că extrem de multe știri false îi folosesc pe nedrept numele, în ultima vreme. Una este legată de faptul că aceasta nu ar aprecia femeile naturale, lucru care e complet fals, spune blondina. În realitate, Bianca spune că are un mare respect pentru doamnele care arată bine fără îmbunătățiri estetice, întrucât ea a fost nevoită să facă mai multe sacrificii, pentru a atinge acest punct.

„Înseamnă ambiție, înseamnă perseverență, toleranță. Capacitatea de a gândi peste ceea ce gândesc unii dintre noi. Mă confrunt deseori cu tot felul de probleme, de fapt, nu probleme, că astea sunt chestii imaginare, probleme au alții, poate cu cutremure sau cu chestii de sănătate. Mă confrunt cu tot felul de știri false, în ultima perioadă. Am fost foarte supărată zilele trecute pe o știre neadevărată despre mine. Pusă cu ghilimele: „Bianca Drăgușanu: Eu iubesc femeile naturale care se dau cu cremă de gălbenele”. Nu există așa ceva. Cum puteți să scrieți așa ceva despre mine? Eu apreciez femeile, mai ales femeile naturale pentru că eu am făcut niște sacrificii ca să fiu așa cum îmi doresc.”, ne-a mai declarat aceasta.