Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa Loredanei Groza, referitor la operațiile estetice. ”Eu sunt asumată și recunosc, nu zic ca ea, că nu am liftinguri. În tinerețe arăta foarte bătrână”

Bianca Drăgușanu a făcut alte declarații, după ce s-a operat la nivelul feței. Vedeta și-a făcut un lifting facial, intervenție care ar fi costat 11.000 de euro. Blondina nu s-a putut abține de la comentarii, mai ales că, după spusele ei, spre deosebire de alte vedete, măcar ea e asumată.

20 ian. 2024, 23:40
Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa Loredanei Groza, referitor la operațiile estetice. ”Eu sunt asumată și recunosc, nu zic ca ea, că nu am liftinguri. În tinerețe arăta foarte bătrână”

Bianca Drăgușanu a făcut noi declarații după ce a suferit recent un lifting facial, intervenție care ar fi costat 11.000 de euro.

Totodată, ea susține că își asumă toate operațiile estetice pe care le are, în comparație cu Loredana Groza, care a ieșit public și a spus că nu a apelat la ajutorul medicului estetician.

Citește și Primele imagini cu Bianca Drăgușanu după operația de 7 ore la față. Este aproape de nerecunoscut 

În urmă cu mulți ani, Bianca Drăgușanu a început transformarea cu o serie de intervenții și operații estetice. Fosta prezentatoare de televiziune are implant mamar, implant fesier, rinoplastie, acid hialuronic și botox, dar și o intervenție de alungire a ochilor.

De curând, blondina a mers la medicul estetician pentru a-și topi acidul din buze, iar în urmă cu mai bine de o săptămână a suferit un lifting facial, operație care a durat 7 ore, cu anestezie generală.

Într-un interviu, ea a făcut dezvăluiri despre intervenția suferită. Are fața vânătă și umflată, tocmai de aceea umblă cu cagulă prin București.

„Sunt bine… Mă recuperez și eu, cum pot. Faptul că sunt umflată, sunt vânătă, dar trece. De la o zi la alta este spectaculoasă revenirea. Eu mi-am făcut un lifting… Dar când să îl fac, la 60 de ani, la ce mai îmi trebuie atunci?! Îl fac acum, cât sunt tânără. Arătam de 35, acum sunt de 25. Acum sunt în proces de update, ca la telefon (râde, n. red.). Mă chinuiesc să dorm. După anestezia generală s-au modificat un pic lucrurile. Aștept să îmi revin la normal, dar văd că îmi ia o perioadă. Am stat în anestezie generală 10 ore, m-au tot bibilit”, a explicat Bianca Drăgușanu, care a lansat și un atac la adresa Loredanei Groza, care a fost acuzată des că are mai multe operații estetice, însă ea mereu a negat.

„În fine, eu sunt curajoasă și asumată. Eu nu spun că mă dau cu cremă de gălbenele și d-astea. Niciodată… Sau să zic ca Loredana Groza că nu am liftinguri, operații estetice, nu am nicio intervenție, nu cunosc botoxul, nu beau, nu fumez, nu pierd nopțile, fac yoga… „Eu câștig bani din cum apar, normal că mă fac…” Adică, în tinerețe era foarte bătrână… Dar să fim sinceri, majoritatea dintre noi, și dau și exemple: Adelina, eu, Loredana… în tinerețe eram bătrâne. Dar eu sunt sinceră, recunosc. Păi, eu câștig bani din cum apar, normal că mă fac… Dacă aș câștiga bani din ouă mi-aș face fermă. M-aș face găină (râde în hohote, n. red.). Dar care e situația? Eu recunosc. Unele zic că își fac rinoplastie că nu respiră bine… Băi, mă lași?! De aia le fac de trei ori…”, a mai declarat Bianca Drăgușanu, potrivit Fanatik.ro.

”Mi-aș face și ce nu există”

Revenind la transformarea ei, Bianca Drăgușanu nu regretă cea mai recentă operație estetică, spune că va continua, pentru că vrea să arate în continuare tânără.

„Sunt sinceră, eu mi-aș face și ce nu există. Nu acum, e adevărat, acum vreau să mă vindec. Mi-am topit și buzele… Am început procesul de transformare încă din luna decembrie. Mi-am scos și tatuajul de la sprâncene, liftingul. Mi-am ridicat mușchii feței, eu nu aveam probleme cu pielea. Dar, pur și simplu, am considerat eu că se poate mai bine decât era.

Citește și Cum a apărut Bianca Drăgușanu după intervenția la față. Toată lumea a rămas șocată: „Am ales să port cagulă”

Oricum, luna ianuarie e luna operațiilor estetice. Am considerat că mă pot reface, lunile astea, ianuarie, februarie… Până la ziua mea mă refac… Eram țiplă și înainte, dar dacă se poate mai bine, de ce nu? Pentru următorii 15-20 de ani am rezolvat tot. O să încep remodelarea lor chiar azi. Le dau altă formă, le hidratez… Nu mă transform în altceva. Eu mă transform doar în mine”, a mai spus Bianca Drăgușanu.