Primele imagini cu Bianca Drăgușanu după operația de 7 ore la față. Este aproape de nerecunoscut

Primele imagini cu Bianca Drăgușanu după operația de 7 ore la față. Blondina a trecut, din nou, pragul cabinetului medicului estetician, însă, de această dată, intervenția a fost mai complexă, fiind nevoită să umble cu cagulă pe față o perioadă de timp.

19 ian. 2024, 09:35
Primele imagini cu Bianca Drăgușanu după operația de 7 ore la față. Este aproape de nerecunoscut
Primele imagini cu Bianca Drăgușanu după operația de 7 ore la față

Primele imagini cu Bianca Drăgușanu după operația de 7 ore la față. Intervenția, efectuată sub anestezie generală, a fost un real succes și ar fi plătit în jur de 11.000 de euro. După intervenție, blondina poartă tot timpul o cagulă și nu vrea să își arate pentru momemt chipul.

Primele imagini cu Bianca Drăgușanu după operația de 7 ore la față

Ei bine, vedeta a fost fotografiată de Cancan.ro fără cagulă, în timp ce se afla la un salon de înfrumusețare. Vizibil umflată la față și vânătă la ochi, Bianca a tras continuu dintr-o țigară electronică.

Citește și: Războiul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu continuă. Cum a atacat-o fosta asistentă tv pe fosta soție a afaceristului

Bianca Drăgușanu a fost la o renumită clinică de chirurgie estetică din Capitală și în decembrie, în prag de sărbători. Avea în plan să-și facă un lifting facial total, însă doctorul i-ar fi transmis că nu este momentul prielnic din cauza faptului că are acid în buze.

Până în prezent, blondina a trecut prin mai multe etape de injectare a buzelor, a făcut și rinoplastie, și-a pus silicoane de două ori, a apelat și la liftingul facial și la alte proceduri la nivelul feței.

Bianca Drăgușanu vrea să fie actriță

Una dintre cele mai urmărite vedete TV și-a exprimat opinia de a juca în filme sau în seriale, însă, în roluri care să i se potrivească. Nu excluse această idee, pentru că îi plac filmele românești, iar mai ales că ‘unele dintre ele au făcut istorie’.

Depinde de rolul pe care ar trebui să îl joc, dar de ce nu.Sunt foarte tari filmele românești și multe dintre ele au făcut istorie. Nu știu ce rol aș putea avea, om trăi și om vedea dacă se va întâmpla. Cu siguranță va fi un rol care mi se potrivește.”, a declarat Bianca Drăgușanu.