Cum a apărut Bianca Drăgușanu după intervenția la față. Toată lumea a rămas șocată: „Am ales să port cagulă”

Cum a apărut Bianca Drăgușanu după intervenția la față. Blondina a anunțat în decembrie 2023 că își face o operație de lifting facial pentru că fața ei “a fost stricată” din cauza formei greșite a buzelor pe care a avut-o în ultimii 20 de ani. La câteva zile de la intervenție, a ieșit din casă cu cagulă pe față.

15 ian. 2024, 12:10
Cum a apărut Bianca Drăgușanu după intervenția la față. Toată lumea a rămas șocată: „Am ales să port cagulă”

Cum a apărut Bianca Drăgușanu după intervenția la față. Iubita lui Gabi Bădălău se află în proces de recuperare și vindecare, motiv pentru care a decis să poarte o cagulă, inspirându-se din look-ul lui Kim Kardashian de la Gala MET, din 2021.

Citește și: Bianca Drăgușanu, criticată aspru de fani, după ce a defilat împreună cu fiica ei în blănuri naturale! ”O înveți să se bucure de durerea și schingiuirea animalelor”

Cum a apărut Bianca Drăgușanu după intervenția la față

Sunt în a cincea zi de la operație, am ales să port cagulă pentru următoarele două luni și jumătate din viața mea, pentru că sunt foarte inflamată și foarte vânăt. Am o piele foarte sensibilă.

Practic și teoretic știam ce înseamnă această procedură, îmi cunoșteam sensibilitatea vasculară și știam exact ce mă așteaptă. M-am umflat, am niște cheaguri de sânge în ochi, dar o să vă țin la curent în fiecare zi cu evoluția vindecării”, a povestit Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Blondina a fost surprinsă de reacțiile câtorva persoane aflate în benzinăria unde s-a dus să-și alimenteze mașina. “Să vă povestesc ceva senzațional. Am intrat într-o benzinărie să-șmi cumpăr o apă și să alimentez. Am plătit, pentru că așa voi umbla următoarele două luni din viața mea. Iar o doamnă de la casă mi-a zis – Doamne, cât ești de frumoasă!

Alte două persoane au făcut Story cu mine, mi-au spus:  Ești cuper cool! Mi-am dat ochelarii jos să le arăt hematoamele pe care le am la ochi și mi-au zis: Stai liniștită, vei fi foarte frumoasă, dar uită-te la tine cât de mișto ești! Lansez un trend acum, să știți, mi se pare cool să nu-ți arăți vânătăile, să treci peste povestea grea din spatele vindecării unor operații și să te bucuri de rezultat toată viața”, a adăugat Bianca pe InstaStory.